MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Diarect

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika Diarect, 3 Sierpień 2016.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Diarect

Diarect Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Imię: Dariusz

Dokładny nick w grze: Diarect

Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Teraz, gdy są wakacje na serwerze przebywam od 5 do nawet 10 godzin z niewielkimi przerwami. Natomiast w roku szkolny będę przebywał od 4 do 6 godzin, nie licząc dni wolnych, bo wtedy czas jak w wakacje. Najchętniej przesiaduję na Survivalu, czasami wpadnę na Creative, ale tam nie siedzę za długo.

Data urodzenia: 16.12.2000r.

Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: W minecraft'a gram od 2013 roku, wersja 1.7.2

Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Początki czerwca, 2016 rok.

Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nie, nigdy nie byłem karany.

Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie: Tak.

Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Na tą chwile chciałbym tylko ograniczyć przeklinanie na czacie, oraz reklamowanie innych serwerów. Ogólnie jest to serwer dobrze skonfigurowany, fajne pluginy. Na razie mi niczego nie brakuje. Ewentualnie to co można by dodać zostało już podane przez innych graczy w dziale propozycje i sugestie.

Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik:

Obowiązki Pomocnika:

Jednym z głównych obowiązków Pomocnika, jak sama nazwa mówi - jest pomaganie. Jako Pomocnik trzeba pomagać graczom w ich problemach, wyjaśniać im znaczenia komend oraz tłumaczyć rzeczy typu jak stworzyć działkę. Pomocnik musi także pomagać moderatorom ogarniać czat. Zgłaszać jakiekolwiek bugi/błędy/problemy do Vice/Administracji. Brać udział w życiu serwera, wypowiadać się na forum, oraz wykonywać wszystkie inne czynności zlecone przez rangi wyższe.

Uprawnienia Pomocnika:

/kick - Wyrzuca określoną osobę z serwera.
    /mute - blokuje graczowi możliwość pisania na czacie.

Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Może zabrzmi to trochę komicznie, ale po prostu lubię pomagać. Nawet teraz bez tej rangi pomagam jak tylko mogę, a ona by mi tylko pomogła wyciągać konsekwencje z osób łamiących regulamin.

W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Najpierw poproszę graczy, którzy się kłócą o przeniesienie konfliktu na pw. Jeśli to nie poskutkuje postaram się porozmawiać z tymi osobami i dojść do kompromisu. Jeżeli to się nie uda, a kłótnia nadal będzie trwała dam kicka osobom, które ową kłótnie wywołują. Jeżeli po powrocie na serwer, sytuacja będzie się powtarzać wyciszę graczy.

Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Oczywiście, że tak. Z każdym potrafię się dogadać. Do tego bardzo szybko nawiązuje kontakt z innymi osobami.

Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań.
    Jak wcześniej pisałem mam na imię Darek. Na pewno jestem osobą lojalną, godną zaufania, zawsze staram się być dla każdego miły, ale nie każdy to dobrze odbiera. Moim zdaniem jestem inteligentną i pomocną osobą. Bez najmniejszego problemu pomagam innym którzy potrzebują pomocy, nawet czasami służę pomocą materialną. Dobrze sobie radzę w trudnych sytuacjach, w których trzeba zachować zimną krew. Potrafię wesprzeć drugiego człowieka i podtrzymać go na duchu. Umiem nałożyć na siebie ostrą dyscyplinę, jednak czasem brakuje mi silnej woli. W każde powierzone mi zadanie bardzo się angażuje i staram się je wykonać najlepiej jak tylko potrafię. Moim zdaniem jestem osobą lubianą, z każdym potrafię się dogadać. Oczywiście jak każdy człowiek mam też swoje wady, jestem uparty i zbyt szczery w nie odpowiednich momentach. Moim zdaniem lepsza gorzka prawda niż słodkie kłamstwo.

Określ swoją dyspozycyjność: Jestem bardzo często na serwerze, przesiaduje na nim od wczesnych godzin porannych do późnych godzin wieczornych. Do tego bardzo często przebywam na ts, więc bardzo łatwo się ze mną skontaktować.

Umotywowanie podania: Dosyć długo przesiaduje na serwerze, pomagam. Raczej dogaduje się z innymi, więc stwierdziłem, że złoże podanie, bo mogę się przydać.

Reklama
  2. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Docenione treści:
    1 372
    Jestem na TAK.

Jest to jedno z moich najbardziej zdecydowanych TAK.

Podanie
    Jest napisane schludnie, przejrzyście i rzeczowo. Nie jest nienaturalnie długie, ani nie są na siłę używane sztucznie mądro brzmiące wyrazy. Jest w nim wszystko czego potrzeba. Widać, że nad nim popracowałeś.

Forum
    Od momentu pojawienia się na CraftApple jesteś bardzo aktywny na Forum. Udzielasz odpowiedzi w wątkach technicznych gdy ktoś ma problem, na który znasz rozwiązanie. Nie pleciesz przy tym bzdur, nie nabijasz sztucznie postów, co niestety zdarza się niektórym. Przykładasz się również do budowania Społeczności CraftApple biorąc udział w różnych forumowych wydarzaniach i zabawach.

Serwer
    Bardzo podoba mi się Twoja postawa na serwerze. Zarówno jeśli chodzi o aktywność na czacie. Gdzie często udzielasz szybko trafnych odpowiedzi na zadane pytania tudzież rozwiązujesz problemy Graczy. Czasami czyniąc to lepiej od obecnych Pomocników A także pomagasz w przyziemnych problemach typu nazbieranie kamienia, znalezienie sadzonek, rozlewanie wody czy też obrona PvP.

Podsumowując, będę bardzo rad gdy dołączysz do Ekipy. Takich ludzi jak Ty tam potrzeba.

3. _Arbuzik_

_Arbuzik_ Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Jesteś aktywny dużo pomagasz, nie ma się do czego przyczepić
    Jestem na duże Tak

4. Gabi48

Gabi48 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Wciąż moje zdanie wygląda tak samo jak w poprzednim podaniu. Teraz tylko przybył Ci jeszcze jeden miesiąc stażu.

Podanie bardzo dobre. Można powiedzieć, że wzorowe. Bardzo miło je się czyta.
    Na serwerze jesteś bardzo aktywny. Pomagasz jak tylko możesz, uczestniczysz w dyskusjach na chacie i masz bardzo dobry kontakt z graczami.
    Na forum również jesteś bardzo aktywny, a Twoje wypowiedzi są przemyślane i rzeczowe.
    Do tego jeszcze mnóstwo innych plusów.

Nie ma co pisać długich wypowiedzi. Jestem na duże TAK.

5. pat277

pat277 Użytkownik

Docenione treści:
    50
    Jedno wielkie T-A-K!.
    Plusy: [+]

Jesteś ciągle aktywny na czacie, zawsze z miłą chęcią pomagasz [+]
    Podanie jedno z lepszych, które zostały napisane w tej edycji Survivalu. [+]
    Jesteś aktywniejszy niż niektóre osoby z ekipy. [+]
    Każde pytanie na czacie jest z udzieloną przez Ciebie odpowiedzią. [+]
    Odpowiadasz na pytania, na które nawet Pomocnicy nie znają odpowiedzi. [+]
    Podanie odpowiednie jeśli chodzi o długość, treść itp. [+]
    Jesteś dosyć charakterystyczną osobą na CraftApple [+]
    Społeczność i Ekipa CraftApple Cie polubiła w szybkim czasie (co widać po reputacji otrzymanej w tak krótkim czasie) [+]
    Staż mc [+]

Neutralne [+/-]

Staż CraftApple. [+/-]

Minusy [-]

BRAK

Podsumowanie:

Jesteś najlepszą osobę ,która pretenduje do Ekipy CraftApple, myślę, że wśród wielu obecnych Pomocników znajdzie się dla Ciebie miejsce.

6. Hate_you

Hate_you Użytkownik

Docenione treści:
    118
    Myślę, że nie ma co tu pisać, jesteś ogarnięty, pomocny, itp, widać, że ci zależy na tym. jestem na T-A-K!

7. Rectuz

Rectuz Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Jestem na TAK!
    Jest to jedna z najbardziej zasługujących osób, aby wejść w kręgi ekipy.
    Aktywny, nieinfantylny, ideał 100%. ;)

Reklama
  8. mati1x1

mati1x1 Użytkownik

Docenione treści:
    2
    Tak:

- Pilnujesz ładu i porządku,
    - Jestes aktywny na serwerze jak i na forum,
    - Długo grasz minecrafta,
    - Nie karany,
    - miły :)

Nie:

Nic nie widzę żeby dać punkt nie.

Ocena:
    Jestem na grube TAK.

Życzę ci żebys dostał range.
    Pozdrawiam.
    -
    Przepraszam za błędy s. Nie działa mi Alt+s :p

9. _Zielony_

_Zielony_ Głupek

Docenione treści:
    41
    Poprawiłeś mi humor.
    Tak.

10. ||ThunderBuddys||

||ThunderBuddys|| Użytkownik

Docenione treści:
    1
    Witamy Ponownie Panie ProtectionZ.
    Fajne Podanie, szkoda, że każde twoje zdanie można sobie włożyć w 4 litery.
    Pozdrawiam tych którzy się domyślili, że to kolejny mulciak który chce Pomocnika, bo na oryginalnym koncie nie ma możliwości.

Miłego dnia.

11. Inevara

Inevara Użytkownik
    Zasłużony

Docenione treści:
    322
    Wypowiedź na prośbę.

Na tak nie jestem. Mam wewnętrzne przeczucie, że coś jest z tobą nie tak. I to tak poważnie nie tak. Jeszcze nie wiem co, z czasem się okaże.

Do czasu gry na serwerze przyczepić się nie mogę, doświadczenie zabrania, wiek raczej pasuje.

Uwaga, jedziem ze szczegółami.

"Moim zdaniem"- zdaje mi się, że to za często się powtarza w sekcji opowiadającej o tobie. Też tego użyję. Moim zdaniem masz zbyt duże mniemanie o sobie. "Na pewno jesteś lojalny i godny zaufania, jesteś inteligentny itd." Czy aby na pewno? Kto to potwierdzi? Wszystko to "moim zdaniem". Za dużo tych pozytywów, za dużo.

To nie musi być takie oczywiste. Powtarzam, zawyżone ego.

Tam czasem nie powinny być przecinki, opcjonalnie średniki? Przesadziłeś z kropkami i z przecinkiem przed "oraz".

Rozwiązywanie konfliktów. Twierdzisz, że jak będzie trzeba, to wykopiesz, potem wyciszysz. A co, jeśli delikwenci nie złamią Regulaminu? Nie masz podstaw, żeby ich wyciszać.

Czy tylko mi się wydaje, że to nie z ludzi się wyciąga konsekwencje, tylko z ich działań?

Pod koniec zgubiłeś "ę" na końcach wyrazów.

Co do działania na serwerze, niby wszystko ładnie, pięknie, aczkolwiek (uwaga, nadchodzi powtórzenie, które pewnie będzie błędem językowym) moje przeczucie mówi mi, że to wszystko jest wymuszone, na siłę.

Powtarzam- nie jestem na tak, mam do ciebie naprawdę złe przeczucia.

12. Xymor

Xymor Skrzydlaty

Docenione treści:
    101
    Mnie się nie podoba jedno.

A mianowicie to, że Pat277 posiadając informacje o próbie złamania regulaminu przez Diarekta/ProtectionZ stara się mu na wszystkie sposoby pomóc "wcisnąć się" w szeregi ekipy. Mówię tu o punkcie określającym postępowanie wobec byłych członków ekipy biorąc pod uwagę sposób opuszczenia jej przez te właśnie osoby.

U mnie jest to samo co u Inevary. Brak zaufania.

Nie jestem na tak.

13. lukiasfalt

lukiasfalt Były WiecznyMod

Docenione treści:
    133
    A więc przyszła i kolej na mnie. Nie mam za wiele do pisania, bo już reszta się wypowiedziała :)

Podanie napisane schludnie, przejrzyście i poprawnie. Widać, że się postarałeś.
    Jesteś osobą miłą i pomocną. Szybko nawiązujesz przyjaźnie z innymi. Udzielasz się na forum oraz w grze odkąd zawitałeś na nasz serwer. Pomagasz nie tylko na czacie, ale i także w samej rozgrywce.

Podobnie jak ThreeEyedMaster, bardzo bym się cieszył, gdy dołączysz do Ekipy.

14. JohnRambo

JohnRambo Erivis

Docenione treści:
    183
    Jestem na Duże TAK !!!! odpowiedni staż i pomocny do tego dyspozycyjny prawie o każdej porze :p

15. Pajsyn

Pajsyn Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Jestem na tak

16. nowez

nowez #1696

Docenione treści:
    487
    Jeżeli moje zdanie się w ogóle liczy, to jestem na TAK! Wow, wypowiedź taka rozbudowana. No ale co tu dużo mówić, według mnie nadaje się :D

17. JohnRambo

JohnRambo Erivis

Docenione treści:
    183
    tylko za często się obraża

18. MCKAWKA

MCKAWKA Infomatyk, montażysta, fotograf

Docenione treści:
    3
    Jako iż już kilka osób wypowiedziało się "odważnie" na Twój temat, ja również się wypowiem. Chciałam wcześniej, ale nie miałam odwagi tego robić pierwsza.

Śmierdzisz mi czymś.
    Po ok. 2 miesiącach grania znasz wszystkie komendy i zachowujesz się jak emerytowany Pomocnik (pat277 czy inni). Nawet ja po roku gry nie znałam wszystkich komend jak idealnie jak ty i w zasadzie uczę się na bieżąco, więc coś czuje że pod Twoją osobą nie kryje się zwykłe "2 miesiące gry na serwerze" a coś więcej. Bo niby komuś mogłoby wpaść do głowy "ej, a inny serwer?". Nie wydaje mi się, żeby było drugie takie "craftapple" gdzie są takie same lub podobne komendy.
    Twoje przyjazne nastawienie do ludzi, świata i miłość którą rozsiewasz po serwerze aż czasami mnie denerwuje i powoduje u mnie mdłości.
    "Kleisz się" do mnie za przeproszeniem jak z rok temu Protection.
    Dziwnym argumentem mojej wypowiedzi byłby "jesteś za idealny na pomocnika, coś knujesz".
    Jak to Kruku napisał "[...] stara się mu na wszystkie sposoby pomóc "wcisnąć się" w szeregi ekipy." i to jest akurat prawdą. Mogę nawet dodać że jego intencje (jeśli działa w tej "złej" grupie nastawionej przeciwko serwerowi) są złe. Może być swoistym "szpiegiem" i przekazywać to, co dzieje się w gronie Ekipy innej osobie która chce działać na szkodę serwera.
    Nie osądzam w 100% że jesteś tym Protem, ale podejrzenia jak najbardziej mam.
    Zaufania nie mam i chyba musiałbyś stanąć na rzęsach żeby je chociażby U MNIE mieć.
    Podobnie jak Kruku i Inevara:
    "Nie jestem na tak"

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę