Imię: Mam na imię Igor Dokładny nick w grze: Mój nick w grze to DirtyWoomba Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Dziennie spędzam w grze mniej więcej 2 godziny, i gram praktycznie tylko na SkyBlocku Data urodzenia: Urodziłem się 9 października 2003-tego roku Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Niezbyt pamiętam od jakiej wersji zacząłem grać w minecraft Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Na craftapple grałem już około 1.7, kiedy zamiast SkyBlocka był SeaBlock Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nie, nigdy nie byłem karany. No, raz mnie Sonia strzeliła piorunem Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Zmieniłbym kilka punktów w regulaminie oraz zachęciłbym nowych graczy do używania komendy /is help. Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Pomocnik musi zkickować, zmutować lub upomnieć innego gracza, jeśli jest taka potrzeba. Pomocnik jest także zobowiązany do pomagania adminom oraz zgłaszania błędów. Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Ponieważ lubię pomagać! Często widzę na SkyBlocku jak ludzie się kłócą lub obrażają, a nie ma nikogo kto załagodził by ten konflikt załagodził. W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Konflikty załagadzam wysłuchując obu stron i wskazując winnego. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Uważam, że potrafię współpracować. Opisz swoją osobę: Lubię współpracować i dyskutować z ludźmi w grach. Nie lubię jak oceniać ludzi, i nie lubię jak mnie oceniają. Lubię pomagać ludziom i rozwiązywać konflikty. Lubię grać w gry, szczególnie ostatnio gram w minecrafta. Irytuje mnie gdy ludzie zamiast dyskutować wyzywają się nawzajem. Określ swoją dyspozycyjność: Jestem najczęściej dostępny wieczorem, mniej więcej 19.00-23.00 Umotywowanie podania: Chęć pomocy graczom i podwyższenie poziomu na SkyBlock. Chciałbym także powiedzieć, że miałem sporą przerwę od minecraft. Na SeaBlocku grałem pod nickiem "Nietoeprzyk". Gdy wróciłem, od razu zacząłem grać na craftapple pod obecnym nickiem,i gram pod nim już kilka miesięcy.
Podanie przeciętne, pare punktów mógłbyś doszlifować. I tyle co mogę tu powiedziec. Na SkyBlocku nie gram. Jeśli chodzi natomiast o aktywność na forum, to może być lepiej. Opinie co do aktywności i udzielania pomocy zostawiam Noragiri. Udzielaj sie na forum cześciej i w sensownych wątkach, pokaż się nam. Jeśli sie teraz nie uda, walcz dalej. Jestem NEUTRALNY. PS. POPRAW DATĘ URODZENIA B) . Powodzenia. Zmiana treści w wątku: Edytuj -> Szybka Edycja -> Znajdź ten błąd i go popraw.
Podanie jest estetyczne, lecz niezbyt wyróżniające się treścią. Twoja aktywność na forum jest w porządku, a na SkyBlocku z Ekipy gra tak właściwie tylko Noragiri, więc uważam, że przydałby się ktoś jeszcze. Mógłbyś nieco bardziej się postarać w punkcie "Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik:". Nie wiem, jak jest z aktywnością w grze. Jestem na razie na takie małe TAK. Powodzenia!
Nie liczy się ilość odpowiedzi pod podaniem, ale zachowanie w trakcie czekania na decyzje. Ostatnio często można przeczytać "podanie jest częścią testu" można dopisać ciąg dalszy, zachowanie w trakcie czekania na Odpowiedz potwierdzi cierpliwość kandydata oraz spokój. Po wypowiedzi na czacie forum i po nagonkach na serwerze stwierdzam że to nie jest to. Odrzucone.