Kieruję ten wątek głównie do tak zwanych "piesków alberta" ... Jeśli kogoś uraziłam z góry przepraszam. A więc ... W ostatnim czasie część osób przeniosło się z CA na *ekhem* dlatego iż otrzymali tam rangi typu moderator , moim zdaniem bezsensu ponieważ lepiej zapracować sobie na taką rangę A jadąc dalej ... Każdy ma swoje życie i każdy ma swoje decyzje co trzeba szanować. Nie mam nic przeciwko temu że niektórzy wolą grać na *ekhem* i nie będę tu ich prosić żeby wrócili ponieważ wiem że w końcu przekonają się jaki albert jest naprawdę i wrócą na CA. Chciałam prosić "pieski alberta" tylko o jedno - aby nie reklamowali się na CA ani nie zaśmiecali nam forum oraz czatu na serwie. My w pewnym sensie "szanujemy" owy serwer więc i dla nas należało by się to samo. Zapewne moje słowa wiele nie zdziałają... ale mam już dość i musiałam to napisać Jeśli zaczęłaby się tutaj kłótnia proszę administrację o zamknięcie tego wątku lub usunięcie.
Niech reklamują i tak nikt nie przechodzi do grubasa i daje jego serwerowi jeszcze 2-3 miesiące i upadnie a grubas przegra hajs który tam wpakował
@Reconnect: Fakt faktem ... Ale ja jestem osobą szczególnie uczuloną na chamstwo , brak szacunki itd. (pewnie nie jestem jedyna) i chciałabym aby albert i "jego pieski" szanowały nasz serwer tak jak my jego (mam tu na myśli obrazy , reklamy...) Jak pisałam , zapewne moje słowa nic nie dadzą ale po prostu miałam dość i musiałam to wszystko napisać ...
@Yumi ludzie to świnie pogódź się z tym Kiedyś zrozumieją że popełnili błąd i przyjdą z podkulonym ogonkiem
Jego Owczarki Niemieckie będą się cały czas reklamować. Ja też nie nawidze takiego hamstwa no ale cuż zrobić poprostu ich ignoruj
@MsKornel: Powiedziałabym raczej że ludzie wybierają złą opcje co dociera do nich po pewnym czasie lecz myślą że jest już za późno na naprawę i ciągną to zło dalej... @Krystian981: Jak pisałam wyżej , jestem osobą szczególnie uczuloną na takie rzeczy... Zawsze zanim zacznę ignorować próbuję to jakoś sprostować , co czasem wychodzi a czasem nie
@Krystian981: Nie , nie oglądam takich rzeczy Większość tych "prawd życiowych" jest wyciągnięta z mojego własnego życia czy też moich bliskich.
Jak w telewizji: jeśli reklama leci co jakiś czas jest ok, ale jeśli wylatuje co chwila to samo staje się to nudne i irytujące. Nie oznacza to jednak, że popieram reklamowanie, gdy jest w odstępach czasowych.
@Nazilord24: Dokładnie Chociaż chodziło mi bardziej o to aby "pieski ......." całkowicie zaprzestały reklamę i zaczęły szanować nasz serwer , pod względem obelg itp. @Lejdeczka: Tak wszyscy was nazywają , więc zrobiłam to i ja zamiast wymyślać jakąś nową nazwe.
Widać ze pomysłowa nie jesteś [hr] A ja ca szanować nie bd :3 [hr] I srr nie skorzystam z tej nazwy nie lubię psów
Lejdeczka, w takim razie co tu jeszcze robisz? Ja gdybym nie szanował jakiegoś serwera, po prostu bym od niego odszedł, zachował się jak osoba dojrzała emocjonalnie i wyjaśnił co mi nie pasuje, może by się poprawili.. Takie jest moje zdanie, to jest twoje zdanie, które szanuje, no ale bez przesady.. Wbijasz się na serwer z reklamą i udajesz świętą na forum.. Sorki ale już mnie to irytuje..
Ja nie przeżywam ja przeżywam tylko ludzką głupotę ale trudno ,,nic nie boli tak jak życie" mam nadzieję że zrozumiecie swój błąd i będzie ok