MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Do Viran123

Dyskusja w 'Hydepark' rozpoczęta przez użytkownika Arvinu, 17 Maj 2015.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Arvinu

Arvinu Użytkownik

Docenione treści:
    0
    A więc Viran, doszły mnie słuchy, że byłeś pomocnikiem to dość wysoka ranga, niektórzy gracze mogą Sobie o niej tylko pomarzyć. Mam do Ciebie pytanie dlaczego wszustkich obrażasz, hejtujesz, wyśmiewasz co Ci to daje ? Jakąś satysfakcje ? Raczej nie poprostu się ośmieszasz pokazujesz jaki to Ty jesteś mądry, jak Cie rodzice wychowali. Viranku taka rada odemnie radze Ci zacząć wszystko od początku założyć Sobie nowe, normalne konto i dać sobie spokój z hejtowaniem innych. Zacznij znowu zwyczajnie grać na serwerze, a jeżeli znudził Ci się minecraft to chociaż nikogo na forum nie hejtuj i nie obrażaj, Radze Ci przeczytaj to kilkanaście razy i pomyśl...

Pozdrawiam

Ps. Za wszystkie błędy najmocniej przepraszam, ale pisze z telefonu. Jak sie dostane do komputera to poprawie.

Reklama
  2. MsKornel

MsKornel Gość

Ja wiem najwięcej xD

sam mi powiedział czemu odszedł no więc :

Powiedział że marysia (Paweł) i Astar zaczęli na niego najeżdżać jeszcze z DejVoo co nawet mnie przekonał więc napisałem priv do Astara ale mi wytłumaczył (chyba :p).No zaczął się źle czuć i postanowił odejść bo już nie mógł tego znieść.Porzuciał Pomocnika konto zareklamował i robi MK koniec ^^

3. MrAstar

MrAstar Użytkownik

Docenione treści:
    18
    Heh logika Virana ;') Nigdy na niego nic nie mówiłem :D To Ci dopiero nie? xd

4. MsKornel

MsKornel Gość

Sam mi tak powiedziałeś skoro taki mądry sam powiedz -_- panie Niby 14 latku widać że najprawdopodobniej 11 letnie zdemoralizowane dziecko z IEM'a jesteś -_-

5. Arvinu

Arvinu Użytkownik

Docenione treści:
    0
    DDajcie się wypowiedziec Viranowi...

No Viran słuchamy
    [hr]
    Eee MsKornel STOP!!

6. MrAstar

MrAstar Użytkownik

Docenione treści:
    18
    [​IMG] Tyle w temacie xd

7. Mychaty

Mychaty Użytkownik

Docenione treści:
    1
    Powiem tylko tyle.

Viran na początku gdy nie miał jeszcze rangi Pomocnik był spoko. Dało się z nim pogadać i w ogóle można było się z nim dobrze bawić.
    Potem gdy dostał rangę coś mu Cenzura. LOL
    Przemiana w Cenzura. :shit:
    Zaczął nagadywać na każdego, uważał się za byle kogo, podlizywał się do innych, żeby być lubianym itp.
    Potem, zrobiło się jeszcze gorzej i połowa graczy się od niego odwróciła i zaczęły się stałe kłótnie. Następnie Viran powiedział, że odchodzi i zgonił wszystko na DejVoo, że to niby przez niego odchodzi, że on go wyzywał i gnębił.

Ja tak to pamiętam, gdybyś Cię dostrzegli jakiś błąd w tym co powiedziałem to napiszcie.

Reklama
  8. Nazilord24

Nazilord24 Użytkownik

Docenione treści:
    18
    Znalazłem błąd :D - gdybyście

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę