1. Nick w grze: Martynqaa 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: xXSoniaXx 3. Serwer: (np. survival/creative) survival 4. Przybliżona data:20.10.2k16 5. Opis wykroczenia:xXSoniaXx dala mi bana za nic kompletnie. nie wiem o co chodzi ale powod bana jest taki: wyludzanie itemow "skradzione" nie rozumiem powodu bana nic nie bylo wyludzane od nikogo przeze mnie prosze o szybka reakcje mam screena nic sie nie stalo ban bez powodu. 6. Dowody: https://postimg.org/delete/rcecv2gk2/
Ban został wystawiony za współpracę ze znajomym, ty niszczyłaś on chciał żeby mu oddawać itemy. Ban jest wystawiony na 7 dni. Jak to ładnie ujął Czajoo997, który napisał ze swojego konta skargę DOŚĆ TEGO, mam dość wyłudzania przedmiotów w taki sposób. Od dziś banuje za taki wyczyn na 7 dni obie osoby. Jeżeli ktoś z administracji ma do tego zastrzeżenia proszę o kontakt ze mną. P.S. Dodam tylko że ostatnio zrobiło się to dość notoryczne wśród graczy.
Sytuacja wyglądała mniej więcej tak: 1. Będąc dodana do działki kolegi niszczyłaś ją "kradnąc" przedmioty. 2. Kolega wołał Admina twierdząc, że ktoś mu się włamał wykorzystując błędy serwera. 3. Nalegał aby mu oddać przedmioty. 4. Ty twierdziłaś, że Ciebie nie było na działce. itp. itd. 5. Zostaliście przyłapani przez członka E&A będącego na niewidzialności. Macie szczęście, że nie dałem się Wam nabrać na ten szwindel. Bo byście wyłapali cięższą karę za wprowadzanie w błąd Administracji. Ban pozostaje.