Dzień dobry wszystkim : -). Mam na imię Wirgiliusz dla przyjaciół Vern lub Wirgo. Jestem już po szesnastce i lubię poświęcać część swojego wolnego czasu na budowanie w różnych grach sandboxowych. Interesuję się szczególnie architekturą i modelowaniem. Moje hobby to zdecydowanie muzyka a dokładniej gra na fortepianie. Na owym instrumencie gram już 8 lat (małymi kroczkami od dziecka) i od czasu do czasu piszę własne utwory. Jestem jak najbardziej osobom kreatywną, towarzyską i miłą a przynajmniej tak twierdzą moi znajomi . O serwerach craftapple wiedziałem od roku, lecz na nich nie grałem dlatego, że budowałem wiele głównych budowli na jednym z większych serwerów w Polsce. Wszedłem trzy czy cztery razy na CA, wtedy VA był jakiś bobikowski a z moderatorów to pamiętam mroowka i roxy91. Musiałem grać na "swoim" serwerze dlatego, że miałem głównego architekta, który musiał budować spawny, expiarki etc. i nie miałem czasu dla CA. Teraz żałuję dlatego, że na serwerze na którym grałem ponad 1,5 roku, wyrzucono całą ekipę i administrację i wczoraj serwer zamknięto. Mam nadzieję, że poznam tu wspaniałych ludzi, zbuduje dużo budowli i będę się dobrze bawić. Na koniec chciałbym pozdrowić serwer creative i dopowiedzieć, że zawsze do swoich budowli dodaje notkę: "Bardzo łatwo jest coś zniszczyć, ale zbudować niekoniecznie." ~Pozdrawiam
Od tamtej pory wiele sie zmienilo tutaj. WITAJ i życzę, abyś wiele zbudował, dobrze się bawił i poznał fajnych ludzi