Witajcie Drodzy Gracze, Chcę wam dziś ogłosić, że 10.11.2015 roku, a godzinie 18:00 odbędzie się E-V-E-N-T gdzie będzie można wygrać wspaniałe itemy. Są przewidziane różne zabawy w których będziecie mogli wygrać losową skrzynkę w której będzie się znajdowała nagroda. Zapraszam wszystkich graczy jak i całą ekipę i Administrację do zabawy. Jest to E-V-E-N-T dla wszystkich, więc nawet członkowie Administracji mogą brać w nim udział. Jeszcze raz bardzo serdecznie wszystkich ZAPRASZAM do wspólnej zabawy Organizatorzy: 1. MrMycha 2. __GaNgStAr__ 3. DejVoo 4. BartekOsuch Pomoc przy realizacji E-V-E-N-T-U: 1. xXSoniaXx Itemki które będzie można wygrać w naszych konkursach: -> 64 Złote Jabłka (KOXY), -> 5 zbrój diamentowych (Enchant: Ochrona IV), -> 32 bloki diamentów, -> 32 bloki złota, -> 64 beacony, -> 64 Pałki blazów, -> 64 bloki żelaza, -> 128 bloków redstone, -> 2 Miecze (Enchant: Ostrość V), -> Łuk (Enchant: V/III/II/I/I) i inne również cenne itemki.
Witajcie, Z przykrością informuję was, iż dany E-V-E-N-T nie odbędzie się jutro z przyczyn technicznych. Po naradzie organizatorów doszliśmy do wniosku, że go przełożymy na piątek (13.11.2015r.) o godzinie 16:00-17:00 Wzięliśmy pod uwagę, iż jest środek tygodnia i niestety połowa graczy nie wchodzi na server. Z tego powodu przenosimy go na piątek, ponieważ jest to ostatni dzień nauki w tym tygodniu. Pozdrawiam i dziękuję za wyrozumiałość.
No Mychaty pałko jedna Jak to w Piątek 13tego ?! W Piątek 13go miał być event poprowadzony przez Marcinek7 i mnie. Specjalnie nie ogłaszaliśmy się, aby nie zamieszać który kiedy :/ Mam już nawet w notatniku przygotowany post No nic my w takim razie przekładamy na późniejszy termin. Powodzenia. Mam nadzieję, że będzie fajny a nie rzyganie przedmiotami =D