MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Efekty na Creative

Dyskusja w 'Hydepark' rozpoczęta przez użytkownika KaikoAikoIkoKoO, 15 Lipiec 2016.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. KaikoAikoIkoKoO

KaikoAikoIkoKoO Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Hej! Ostatnio jak próbowałam grać na creative to gdy weszłam do lobby dostałam efekty oślepienia, obumierania, spowolnienia i lewitacji. Próbowałam ratować się ender perłą, ale i tak to nic nie dało. Gdy chciałam wziąść z ekwipunku mleko, ekwipunek się włączał i wyłączał. To samo z czatem. A żeby wyjść z gry, musiałam wyłączyć nawet caly komputer. Może ktoś coś wie o co chodzi i czemu tak się dzieje? PS. Wiem że powinno być w pytaniach i problemach!

Reklama
  2. Inevara

Inevara Użytkownik
    Zasłużony

Docenione treści:
    322
    Zostało to już jakiś czas temu zgłoszone, do czasu interwencji Administracji pozostaje unikać spawn i tych mikstur, zgłaszać graczy rzucających miksturami członkom Ekipy i Administracji.

3. Polaczekk

Polaczekk ✪ Morsunista

Docenione treści:
    38
    Polecam Ci włączyć menedżer zadań (włączasz za pomocą kombinacji przycisków "Ctrl + Alt + Delete") i wyłącz aplikacje Java(TM) Platform SE binary albo javaw. Dzięki temu nie będziesz musiała wyłączać komputera. Albo też Ci polecam nacisnąć "Alt + Tab" i po prostu zamknąć grę.

A żeby jakiś nub mi repki neu ni dał to napiszę, że mnie na spawnie też takie cuś spotkało, ale poradziłem sb tym tepaniem się na swą działkę.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę