Imię: (przepraszam Lecz: Nie będę podawał moich danych osobistych) Przepraszam! lecz Nie Moge Dokładny nick w grze: Mój dokładny nick to: Eijei Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Przebywam w grze na około 2 godz dziennie/mój ulubiony tryb to: CreaTive Oraz Sea Block Data urodzeniaprzepraszam Lecz: Nie będę podawał moich danych osobistych) Przepraszam! lecz Nie Moge Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: no cóż przybliżonej daty niepamiętam lecz wiem że zaczynałem od wersji 1.6.2 Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: to było w 2015.4.??? (Dnia nie pamiętam) Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nie. Jedynie jeżeli Kicki się liczą to tak. Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie: Owszem, Byłem Moderatorem Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: W sumie nic, Server jest rozbudowany i nie widze błędów poza Lagami. Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Pomocnik posiada Uprawnienia do Komend: Kick - Wyrzuca gracza z servera z danego powodu, Pomocnik ma też komende mute - Sprawia że gracz nie może Pisać na określony czas. Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: No cóż szczerze, chciałbym zostać pomocnikiem ponieważ chciałbym pomóc chociaż na tydzień administracji. W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Rozmową, Nie Straszę w sposób np: Bo Dostaniesz Bana! Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: oczywiście, próbuje się dogadać z Ludźmi szczególnie w internecie i w grach. Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. A więc tak: Jestem miły, i staram się zawsze żebym był lubianym graczem. Szczerze: czasami mogę się denerwować bo naprawdę niektórzy są Nieogarnięci. Więc tak: Nie Strasze Banem, Nie mówie brzydkich słów ,,Przeklinanie" oraz Jestem dosyć ogarnięty. Umotywowanie podania: Nie ma Głupich pomocników!
Jestem na NIE. Pod skargą napisałeś, żeby nadać bana za ortografię. "Umotywowanie podania: Nie ma Głupich pomocników!" Nie wiem co na to powiedzieć... "Data urodzeniaprzepraszam Lecz: Nie będę podawał moich danych osobistych) Przepraszam! lecz Nie Moge" Mogłeś podać chociaż wiek... Podanie nieczytelne. "Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Pomocnik posiada Uprawnienia do Komend: Kick - Wyrzuca gracza z servera z danego powodu, Pomocnik ma też komende mute - Sprawia że gracz nie może Pisać na określony czas. " Wypisałeś tylko uprawnienia/przywileje, czyli tylko na tym Ci zależy... Piszesz to podanie, byle żeby gdzieś dostać jakąś range i czuć się ważniejszym. Jak mówiłem- Jestem na NIE!