Witajcie internauci z appla, chciałbym w tym wątku wyrazić swoje zażenowanie pewnym faktem. Jako iż jestem jednym ze starszych osób jakie niegdyś odwiedzały ten serwer (w 2 znaczeniach) to muszę powiedzieć, że średnia wieku ekipy serwera spadła dramatycznie... Dajmy przykład: Połowa jak nie większość pomocników około 14 lat, w tym Pan ViceAdmin Marcinek7 który dość sprytnie okłamał Was z wiekiem, wykorzystując fakt wysokiego tonu głosu Czy to koniec? Otóż nie W moich oczach serwer dawno temu przestał istnieć, pewnie zlecą się obrońcy i mnie zhejtują, proszę bardzo Pewnie post zostanie usunięty - mam to gdzieś Tylko przekazuję prawdę, jakimi oszustami są co niektóre osoby z ekipy PS: Marcinek, usuwasz post bo boisz się degrada? Denne zachowanie reprezentujesz
Ja jestem dosyć dorosłą osobą (1990 rocznik) i jakoś nie przeszkadza mi wiek Marcinka lub innych osób z ekipy. Nie oceniaj ludzi po wieku, bo niektórzy mają 20, a zachowują się jakby mieli 14.
Nie liczy się wiek, lecz zachowanie. Co lepsze, Typowy gimnazjalista 16 letni, czy bardziej ogarnięty 12-sto latek? Irytuję mnie podejście niektórych pomocnik do ich rangi, ale nie wiek. Każdy ma prawo głosu i do własnego zdania, a ty masz takie a nie inne i to uszanuję.
hmm coś w tym jest, mi chodziło głównie o to, że Marcinek7 oszukał nas wszystkich z prawdziwością wieku jak wielu np. Pat czy kto tam... Wiadomo o co chodzi, sprawa wyjaśniona
Łatwo pisać takie coś, gdy nie gra się na serwerze. Mogę Ci powiedzieć, że Ekipa niezależnie od wieku radzi sobie świetnie. Dobrym przykładem będzie Yumisiek. Pomimo swojego wieku, świetnie radziła sobie ze swoimi obowiązkami. Zacytuję tu odpowiedź na ten wątek. I wyniki pewnej ankiety: [attachment=931] Za czasów gdy byłem Moderatorem, ilość maili o kłamstwie pisana przez PEWNĄ osobę wzrosła, więc obowiązkiem moim było wytłumaczenie tej sytuacji. Nie sądzę, żeby sprawa nie została jeszcze rozwiązana, skoro zostałem awansowany na ViceAdministratora. Szkoda tylko, że taka osoba jak Ty, Astar wierzy w takie coś. Tak jak już wspominałem, Ekipa ma się dobrze i jeśli ktoś złamie regulamin, to stwórzcie nowe zgłoszenie na support.craftapple.pl Temat zamykam.