Witam, Chciałbym zgłosić błąd na serwerze survival. Obecnie (w aktualnej wersji minecraft 1.11) jest możliwość napędzania elytr fajerwerkami. Niestety, przy próbie wykorzystania tej funkcjonalności gry na serwerze survival, (prawdopodobnie) anty cheat blokuje mi możliwość poruszania się. W efekcie przy próbie użycia fajerwerki lot szybowy zostaje przerwany, a gracz zawisa w powietrzu do czasu aż fajerwerk przestanie działać. Jest to niezwykle uciążliwe i sprawia, że nie jestem w stanie wykorzystać wszystkich możliwości obecnej wersji gry. Proszę o jak najszybsze rozwiązanie mojego problemu, Z poważaniem, Kruku. #NieKupięPremium #NieStaćMnie
@Gallus tak zablokowało, ale tylko na creative, ponieważ były spore lagi na spawnie @Kruku Też mam ten problem kupiłem pewną ilość prochu zrobiłem fajerwerki i chciałem sobie polatać ale niestety zablokowało mnie w bloku i nie mogłem się ruszyć. Myślę że to dobry pomysł aby to zmienić, bo jak ktoś mówi że oszustwa to część survivalu, to fajerwerki to też jest opcja survivalu, więc powinny działać normalnie Jestem ZA ZMIANĄ TEGO
Przy aktualnej konfiguracji Świata Survival jest to niemożliwe. Przygotowując Świat Survival pod Nową Edycję spróbujemy umożliwić korzystanie z fajerwerków jako dopalaczy dla Elytr. Przy czym muszę zaznaczyć, że wątpię czy się da je wprowadzić nie powodując jednocześnie wyrwy w zabezpieczeniu przeciwko Oszustom.