Witam Wszystkich. Słowa wstępu... Większość z was może wie o co chodzi a może nie. Od jakiegoś czasu pracuję nad "Event Box" co to? Jest to budowla pełna Eventów dla was wszystkich bez wyjątków. "Event Box" przewiduje iż będzie posiadał na sam start około 5 Eventów które będą prowadzone przez mnie systematycznie. Nagrody będą obowiązywać Survival. Budowla znajduje się na Creative - jest ściśle zamknięta, wstęp do niej będzie możliwy tylko i wyłącznie w dni Eventu. Jakie Eventy przewiduje? 1. Indiana Craft - 0% ukończenia 2. Świat w pudełku - 15% ukończenia 3. Quiz X O - 100% ukończenia 4. Najlepszy Skin - 0% ukończenia 5. Siekierezada - 0% ukończenia i więcej jak wpadnie mi coś do głowy lub gracze sami zaproponują. Aby wziąć udział w evencie należy zapisać się na forum w odpowiednim temacie, potwierdzić swoją obecność i w danym dniu stawić się na Event. Na samym początku zapisy będą darmowe z czasem Eventy będą odpłatne aby pula nagród rosła.... im więcej ludzi wpłaci tym większe nagrody, wtedy każdy z was płaci za bilet wstępu który kosztuje 100 AC na moje konto na Survivalu. Ja sporządzam listę i wpuszczam tylko tych którzy zapłacili. Aktualnie na premierę Eventów wstęp jest darmowy aż do odwołania, chcemy sprawdzić jak dobrze będziecie się bawić. Jeżeli chcecie zobaczyć jak wygląda owy "Event Box" zapraszam na Creative /p h Nikosis. Pozdrawiam.