Pisze ten temat z propozycją dodania eventów.Napoczątek można by dodac 3 eventy proponuje: 1.Losowy parkour (wybierany glosowaniem) 2.Labirynt (gracze muszą odnalezc wyjście) 3.Wyścig koni (gracza ścigają sie na koniach) Swoje propozycje piszcie w komentarzach. Za podium na evencie bylyby przyznawane nagrody.Od czasu mógłby sie pojawic MEGA EVENT w ktorym bylby do wygrania np.Spawner Myślę ,że taka propozycja byłaby naprawde sporym urozmaiceniem rozgrywki na trybie SkyBlock.
Na NIE! Ekonomia serwera i tak jest już zbyt zawyżona. Jeśli wprowadzilibyśmy takie coś gracze nie bogaciliby się już po trzech dniach tylko w ten sam co zaczęli grać. Mamy już AdminShop, expiarki graczy, sklepy graczy - które są zawsze tańsze od AdminShopu. Jeśli dojdzie taki event wszyscy po jednym dniu będą tak bogaci, że gra znudzi się po dwóch dniach. Musi być trochę trudno. A z tą nagrodą spawnerem to już przesada. Najdroższy spawner za walutę AppleCoins kosztuje tylko 25 tysięcy. Ja zdobyłem taką sumę po trzech dniach. Naprawdę jeśli chcesz mieć ten spawner to nie żebraj na chatcie, później na forum, tylko weź się w garść gościu i zarabiaj, lub pożycz od kogoś. Bo spawner to zbyt łatwa nagroda. Propozycja stanowczo absurdalna.