Imię: Julia Dokładni nick w grze: FadedStar04 Ile czasu dziennie przebywasz w grze , oraz na serwerach najchętniej: W dni powszechnie, około godziny.W soboty i niedziele, mogę być nawet cały dzień. (Jeśli taka potrzeba)Najchętniej gram na serwerze Creative, ale zdarza się czasami, że wchodzę na Survival. Data urodzenia: 12.10.2002 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Gram od 4 miesięcy na wersji 1.9.2. Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Odrazu kiedy kupiłam Minecraft i szukałam serwerów, znalazłam ten i się w nim zakochałam. Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie:Tak, pełniłam. Co chciałbyś/chciałabyś coś zmienić na Craftapple: Na takim super serwerze nie ma co zmieniać. Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Posiada uprawnienie do komendy /Kick [Nick] wyrzuca ona gracza za np. smiecenie na spawnie, omijanie cenzury lub za spam. Ma również uprawnienie do komendy /mute [Nick] [czas] używa się ją tylko w w przypadkach kilkukrotnego użycia poprzez pomocnika komendy Kick, lub za niesłuchanie ostrzeżeń . Pomocnik musi informować ekipę o problemach lub skargach zgłaszanych poprzez graczy. Powinien rozwiązywać spory pomiędzy graczami . Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Chciała bym pomagać graczom którzy dopiero co rozpoczęli grę na tym serwerze , jak również mieć wpływ na osoby niestosujące się regulaminowi. W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Zapytałabym obu stron o powody kłótni. Ustaliłabym kto ma rację i wyjaśniła spór. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak. Często w szkole robimy plakaty lub projekty w 3,4 albo 5 osób. Łatwo się dogaduję z innymi. Opisz swoją osobę: Mam na imię Julia, mam 14 lat i chodzę do 2 gimnazjum. Moim hobby jest budowanie, bawienie się redstone'm i mechanizmami. Z takim podejściem mogłabym iść na Moderatora ale wolałabym być Pomocnikiem, ponieważ na wyższą rangę muszę sobie zasłużyć. W klasie uważają mnie za Psychologa, ponieważ każdy spór w mojej klasie ja rozstrzygam. Określają mnie jako "Neutralna". Lubię słuchać problemów innych. Określ swoją dyspozycyjność: W dni powszechnie jestem dostępna od 15.00 do 16.00. W sobotę/niedzielę jestem od 8.00 do 21.00. Umotywowanie podania: Gram tylko kilka miesięcy ale bardzo chciałabym pomagać innym, rozstrzygać kłótnie i spory. Dziękuje za przeczytanie i pozdrawiam.
RE: Podanie na Pomocnika: FadedStar04 Zacznę od tego, że tytuł wątku jest niezgodny ze wzorem. (Prefix + Nick z gry) Podanie treściowo może być, na serwerze cię widuję. Nieliczne błędy ortograficzne się znalazły, no ale niektórzy członkowie Ekipy też je czasem popełniają, w podobnych ilościach. Lekkie odchylenie od stanu neutralnego w stronę "tak". Edycyjka: Nie pisz komentarzy pod własnym podaniem, edytuj główny post. Dobrze poprawiony tytuł, jednakowoż ten komentarz pod podaniem utrzymuje wskaźnik mojego nastawienia do podania w tym samym miejscu.
Sorki za błędy. Już poprawiłam z małą pomocą znajomej. Za obrażanie przepraszam wszystko i wszystkich
Ooo... Teraz jestem na tak! 1. Podanie ładnie poprawione. 2. Podanie po prostu ładniejsze! Niema co do gadania Tak, tak i jeszcze raz tak
Wjeżdża naczelny strażnik porządku. Nie: -zerowy poziom interpunkcji (w 2 gim powinnaś już ją znać, nieprawdaż?), -NIE MA CZEGOŚ TAKIEGO JAK "DNI POWSZECHNIE"... P O W S Z E D N I E, Przepisz w zeszycie od polaka 100 razy. Po prostu używaj zamiennika - dni robocze. -osobiście do Twojej osoby czuję awersję. Często zachowujesz się jak małe dziecko, a Twój sposób pisania na chacie pozostawia wiele do życzenia. Do takiej rangi jak Pomocnik, Moderator, VAdministrator trzeba dorosnąć. To tylko moja subiektywna opinia. -ZEROWA aktywność na forum. ZERO skarg. Nic nie zrobiłaś dla serwera. 4 miesiące to mało, nie ukrywajmy. Wersja 1.9.2 wyszła w marcu, więc albo nie potrafisz odliczyć 120 dni i sprawdzić wersji, albo o czymś nie wiem. Ty rozumiesz czym jest data? Nie sądzę. Nie obchodzi nas, że się zakochałaś, tylko konkretna przybliżona data. Dodatkowo nie wszystkie punkty są wytłuszczone, co podkreśla, że podanie robione na szybko. W "Opisz swoją osobę" opowiedz więcej o życiu realnym, a nie o budowaniu z redstone. Udowadniasz tylko, że internet jest Twoim życiem. Jak masz gadane i jesteś elokwentna, to możesz to robić bez pomocnika. Podsumowując, jednomyślnie - NIE.
Witaj FadedStar04. A więc tak zacznijmy od podania: Zgodne ze wzorem. Trochę błędów ortograficznych. Nie poprawiaj tyle razy podania. Przecież jak oddasz np. wypracowanie w szkole to nie poprosisz pani by Ci oddała, bo musisz poprawić błędy. A więc tak ranga pomocnika nie jest Ci potrzebna do pomagania. Możesz to robić bez niej. Coś mi tu nie pasuje. Otóż wersja minecrafta 1.9.2 wyszła 30 marca. Może się pomyliłaś w obliczeniach ale, ale jeżeli grasz od 1.9.2 to grasz na serwie zaledwie 1,5 miesiąca. Jest to trochę, krótki okres. Ja osobiście złożyłem podanie po 2 latach grania na serwie. Daj się nam poznać i pokaż, że zasługujesz na rangę pomocnika. A teraz ocena osoby: Widuję Cię na serwerze. Brak aktywności na forum. Czasami zdarza Ci się pomóc graczom, ale często też zachowujesz się niekulturalnie wobec innych. Podsumowując jestem na NIE Co powinnaś poprawić: Na pewno, przed złożeniem podania przeczytaj go parę razy. I nie poprawiaj go następnym razem jeżeli ktoś Ci napiszę np, że nie pogrubiłaś pytań. Popraw ortografię. Pomagaj na serwerze, udzielaj się na forum i pokaż, że jesteś w 2 klasie gimnazjum.