MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

FadedStar04

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika FadedStarLife, 3 Czerwiec 2016.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. FadedStarLife

FadedStarLife Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Imię: Julia
    Dokładny Nick w grze: FadedStar04
    Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Dziennie na serwerze przebywam około 3-5 godzin. Najchętniej przebywam na serwerze Creative.
    Data urodzenia: 12.10.2002 r.
    Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Rozpoczęłam przygodę z Minecraft w roku 2013, wersji niestety nie pamiętam.
    Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Gram od roku 2014.
    Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Byłam raz.
    Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie: Tak pełniłam.
    Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Na serwerze nic bym nie zmieniła, ponieważ wszystko jest "dopięte na ostatni guzik".
    Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Pomocnik ma dostęp do wyrzucenia gracza z serwera (/kick) oraz zmutowania gracza (/mute). Pomocnik powinien rozwiązywać spory/kłótnie i zgłaszać reklamy lub wyjątki.
    Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Chciałabym pomagać innym graczom, którzy dopiero weszli na serwer i tym co już są od dawna.
    W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Najpierw zapoznałabym się z powodem kłótni i zapytała graczy o ich perspektywy. Jeśli nadal będzie powstały wcześniej konflikt użyję komendy /kick albo zgłoszę danego gracza do administracji.
    Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Oczywiście. Niektórzy ludzie są samodzielni, ale są też tacy z którymi można się porozumieć.
    Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań: Mam na imię Julia i pochodzę z Gorzowa Wielkopolskiego. Mam 14 lat. Chodzę do gimnazjum. W wolnym czasie, czytam lub rysuję inne osoby. Trenuję Zumbę, piłkę nożną i Judo. Mieszkam w domku jednorodzinnym z rodzicami i psem. Jestem miła i pomocna. Lubię pomagać i poznawać nowych ludzi. Konflikty rozwiązuję na spokojnie.
    Określ swoją dyspozycyjność: Najbardziej dostępna jestem w dni wolne od 8.00 do nawet 19.00. W dni robocze od godziny 17.00 do godziny 18.00.
    Umotywowanie podania: Dobrze sobie radziłam na innych serwerach, zwłaszcza o tak wielkim ruchu. Byłabym często na Creative, ponieważ jest tam niska aktywność administracji.

Reklama
  2. Hate_you

Hate_you Użytkownik

Docenione treści:
    118
    Zacznijmy od tego,że nigdy nie widziałem cie na serwerze,nie udzielasz się na forum,to chyba twój pierwszy post/wątek. Podanie napisane w 5minut,nie przyłożyłaś się,jestem na razie na NIE.

Pytanie jest co chciał/a byś zmienić,a to co ty tu napisałaś to już dawno zostało wprowadzone w życie tego serwera.

0_o ? W wieku czternastu lat można pracować, w dodatku jeszcze w serwisie z komputerami,coś mi tu śmierdzi.

To w końcu miła czy wybuchowa ?

Napisałaś miesiąc temu w podaniu:
    Miesiąc temu napisałaś,że grasz parę miesięcy a teraz,że grasz od 2014r ?

3. antexol

antexol Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Teraz ja

Po pierwsze: podanie jest ładnie napisane, ładnie napisane.

Po drugie: W punkcie o obowiązkach i uprawnieniach pomocnika napisałas: /kick, /mute, a powinno być /kick [nick] [powód], /mute [nick] [czas].

Po trzecie: byłas karana, więc trudno będzie ci się dostać na tą funkcje.

Po czwarte: W dni robocze trochę mało przebywasz na CA.

Jestem na nie, ale jak za miesiąc jak napiszesz jeszcze raz, to może zmienię zdanie. Pisz więcej na forum i pomagaj graczom.[​IMG]

Zostaw Reputke ;)
    [hr]

4. Normaly

Normaly Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Pomocnik jest od rozwiązywania takich sporów.

- Nie udzielasz się na forum
    - Bardzo mało czasu możesz poświęcić w dni robocze.
    - Bylas karana.
    - Edytowałas podanie po ocenie przez gracza ;v

Aktualnie jestem na nie, powodzenia za miesiąc

5. Skiven

Skiven Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Jestem na Nie

Wydaje mi się, że twoje podanie jest zrobione ,,na odwal się", po prostu mi się nie podoba. Uwiez mi, że gram tu około trzech lat i jeszcze nigdy takiego nicku nie widziałem. Nie udziela się na forum. Kolejnym utrudnieniem jest fakt, że byłaś karana (nawet nie napisałaś za co). I rzecz ostatnia - edytowałaś podanie po wypowiedzi gracza.

Powodzenia za miesiąc

#refleksbubu #podanie #nie #itakniedostanieszpomocnika #mobile #xD

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę