Imię: Julia Dokładny Nick w grze: FadedStar04 Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Dziennie na serwerze przebywam około 3-5 godzin. Najchętniej przebywam na serwerze Creative. Data urodzenia: 12.10.2002 r. Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Rozpoczęłam przygodę z Minecraft w roku 2013, wersji niestety nie pamiętam. Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Gram od roku 2014. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Byłam raz. Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie: Tak pełniłam. Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Na serwerze nic bym nie zmieniła, ponieważ wszystko jest "dopięte na ostatni guzik". Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Pomocnik ma dostęp do wyrzucenia gracza z serwera (/kick) oraz zmutowania gracza (/mute). Pomocnik powinien rozwiązywać spory/kłótnie i zgłaszać reklamy lub wyjątki. Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Chciałabym pomagać innym graczom, którzy dopiero weszli na serwer i tym co już są od dawna. W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Najpierw zapoznałabym się z powodem kłótni i zapytała graczy o ich perspektywy. Jeśli nadal będzie powstały wcześniej konflikt użyję komendy /kick albo zgłoszę danego gracza do administracji. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Oczywiście. Niektórzy ludzie są samodzielni, ale są też tacy z którymi można się porozumieć. Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań: Mam na imię Julia i pochodzę z Gorzowa Wielkopolskiego. Mam 14 lat. Chodzę do gimnazjum. W wolnym czasie, czytam lub rysuję inne osoby. Trenuję Zumbę, piłkę nożną i Judo. Mieszkam w domku jednorodzinnym z rodzicami i psem. Jestem miła i pomocna. Lubię pomagać i poznawać nowych ludzi. Konflikty rozwiązuję na spokojnie. Określ swoją dyspozycyjność: Najbardziej dostępna jestem w dni wolne od 8.00 do nawet 19.00. W dni robocze od godziny 17.00 do godziny 18.00. Umotywowanie podania: Dobrze sobie radziłam na innych serwerach, zwłaszcza o tak wielkim ruchu. Byłabym często na Creative, ponieważ jest tam niska aktywność administracji.
Zacznijmy od tego,że nigdy nie widziałem cie na serwerze,nie udzielasz się na forum,to chyba twój pierwszy post/wątek. Podanie napisane w 5minut,nie przyłożyłaś się,jestem na razie na NIE. Pytanie jest co chciał/a byś zmienić,a to co ty tu napisałaś to już dawno zostało wprowadzone w życie tego serwera. 0_o ? W wieku czternastu lat można pracować, w dodatku jeszcze w serwisie z komputerami,coś mi tu śmierdzi. To w końcu miła czy wybuchowa ? Napisałaś miesiąc temu w podaniu: Miesiąc temu napisałaś,że grasz parę miesięcy a teraz,że grasz od 2014r ?
Teraz ja Po pierwsze: podanie jest ładnie napisane, ładnie napisane. Po drugie: W punkcie o obowiązkach i uprawnieniach pomocnika napisałas: /kick, /mute, a powinno być /kick [nick] [powód], /mute [nick] [czas]. Po trzecie: byłas karana, więc trudno będzie ci się dostać na tą funkcje. Po czwarte: W dni robocze trochę mało przebywasz na CA. Jestem na nie, ale jak za miesiąc jak napiszesz jeszcze raz, to może zmienię zdanie. Pisz więcej na forum i pomagaj graczom. Zostaw Reputke [hr]
Pomocnik jest od rozwiązywania takich sporów. - Nie udzielasz się na forum - Bardzo mało czasu możesz poświęcić w dni robocze. - Bylas karana. - Edytowałas podanie po ocenie przez gracza ;v Aktualnie jestem na nie, powodzenia za miesiąc
Jestem na Nie Wydaje mi się, że twoje podanie jest zrobione ,,na odwal się", po prostu mi się nie podoba. Uwiez mi, że gram tu około trzech lat i jeszcze nigdy takiego nicku nie widziałem. Nie udziela się na forum. Kolejnym utrudnieniem jest fakt, że byłaś karana (nawet nie napisałaś za co). I rzecz ostatnia - edytowałaś podanie po wypowiedzi gracza. Powodzenia za miesiąc #refleksbubu #podanie #nie #itakniedostanieszpomocnika #mobile #xD