Imię: Konrad Dokładny nick w grze: Formix Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Najchętniej na survivalu jakieś 3-4h, w weekendy nawet do 6h. Inne serwery 1h, w weekendy 1,5h Data urodzenia: 1999 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Rozpocząłem grę w 2011 (wersja 1.0.1. Alpha), w 2014 miałem małą przerwę, ale potem znowu zacząłem grać. Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: 2015r. początek Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Na razie NIE Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy: TAK, jako Kidmod na mc.s****************.pl, ale ten serwer już nie istnieje. Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple:W Craftapple jest wszystko dobrze, zatem NIC nie chce zmieniać. Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Pomocnik powinien pomagać innym graczom, pilnować porządku na czacie, a także jeżeli jest jakieś zamieszanie zgłaszać to Adminowi. Pomocnik ma dwie dodatkowe komendy: /mute, /kick. Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Lubię pomagać ludziom, ale także ich "ogarniać" W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Konflikty załagodzę wyrzucaniem graczy komendą /kick (oczywiście jeżeli zajdzie taka potrzeba), ale wcześniej upomnę gracza na priv. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak, posiadam Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań: Mam na imię Konrad, mam 16 lat, mieszkam w województwie małopolskim, 40km od Krakowa. Może nie posiadam rangi svip, czy vip ponieważ w mojej rodzinie się nie przelewa, a zatem jestem skromny i wyrozumiały, mam mc PREMIUM. W mc gram od 2011 roku, pamiętam te czasy jak kolega mi powiedział o grze w której "układa się kwadraty". Posiadam cechy wyrozumiałego, dobrego, zabawnego, odważnego, oraz przyjaznego człowieka. Gram w mc, ale także nieraz w The Forest'a. Oglądam Rezi'ego oraz Docentus'a. W mc jestem kreatywny, lubię budować domki, oraz nie brakuje mi pomysłów (komisariat policji, stadion i wiele innych). Gram często na xbox-ie Określ swoją dyspozycyjność: Jestem bardzo dyspozycyjny, w dzień, a także w nocy o każdej porze. Umotywowanie podania: Chcę być oddany graczom, tak jak już napisałem kreatywny, a nieraz nawet za bardzo. Ukryto nazwę serwera. TEM
Hmm... Podanie ładnie napisane (generalnie, poziom niektórych z ostatnich podań jest załamujący), czas na serwerze jest OK. Ale nie widziałem cię na serwerze (jak zresztą większości, którzy piszą podania, może ślepy jestem, nie wiem), a na pewno nie pomagającego (chyba, że na /msg, nie wiem, bo nie widzę) Z tych właśnie powodów jestem neutralny. Powodzenia @edit Zapomniałem dodać, że nie udzielasz się na forum.
Dzięki Pomagałem kilku graczom Raz jakiemuś gościowi TNT jakoś wybuchło poszedłem zobaczyłem, i zgłosiłem ThreeEyedMaster'owi Ja Cb często widzę Nieraz pisze na czacie <nick> "ogarnij się !" jeżeli oczywiście zachodzi taka potrzeba