MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Franklin1906pl

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika Franklin1906pl, 21 Czerwiec 2016.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Franklin1906pl

Franklin1906pl Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Imię: Maciej.

Dokładny nick w grze: Franklin1906pl.

Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Dziennie przebywam na serwerze około 3 godziny a najchętniej gram na skyblocku.

Data urodzenia: 14 marzec 2002.

Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Około 2010 rok na wersji 1.2.5.

Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: 2014 rok.

Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nie.

Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie: Tak, byłem raz kid modem.

Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Chciałbym aby było więcej trybów. Najbardziej bym chciał aby zostały dodane minigry.

Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Pomocnik ma obowiązek pomagać graczom na czacie, być aktywnym, zgłaszać wszystkie problemy dla Administracji oraz uczestniczyć w życiu servera i na forum. Pomocnik posiada uprawnienie do kickowania z servera - /kick nick oraz wyciszanie graczy, gdy kick nie pomoże - /mute nick długość

Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Bardzo lubię pomagać innym osobom oraz lubię gdy na czacie panuje ład i porządek.

W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Najpierw spytam się o co chodzi i zobaczę jak wygląda sytuacja. Postaram się rozwiązać ten konflikt albo spróbuję znaleźć kompromis.

Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak bardzo lubię współpracować. Najlepszym przykładem jest że współpracuję w szkole na w-f albo gdy piszemy wypracowania.

Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań: Nazywam się Maciej. Bardzo lubię grać w piłkę nożną. Należę do klubu który zdobywa wiele sukcesów. Staram się być opanowany, kulturalny i miły. Lubię spędzać czas przed komputerem. Moja ulubiona gra to minecraft a za nią to cs:go. Zawsze wykonuję jak najlepiej moją pracę. Lubię też układać puzzle i jeździć na rowerze.

Określ swoją dyspozycyjność: W dni szkolne jestem dostępny od 17-20 a w weekendy od 10-20.

Umotywowanie podania: Budowanie to jedno ale pomaganie innym do drugie. Naprawdę bardzo lubię pomagać. Lubię grać gdy jest ład na czacie a mając rangę pomocnika mógłbym sam tego dopilnować. Myślę, że jako pomocnik sprawdzę się świetnie i nikt się nie zawiedzie.

Reklama
  2. LemonTerror

LemonTerror Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Jestem na tak, miły, przyjacielski gracz. Pomógł mi w wielu problemach które napotykałem podczas gry w pierwszych dniach od zaczęcia grania na tym serwerze. Często aktywny oraz chętny do pomocy.

3. Hate_you

Hate_you Użytkownik

Docenione treści:
    118
    Witaj

Nie udzielasz się na forum (-)

Nie pomagasz (-)

Widuję cie dosyć często, ale nigdy nie widziałem abyś komuś pomógł.
    '
    Każdy mógł tak napisać, ale jak jest to tylko ty wiesz :).

Gram dość długo na tym serwerze i nigdy wcześniej cie nie widziałem w grze.

Jestem na NIE!

4. Nameless

Nameless Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Jak gram na skyblocku to cię dość często
    jednak nie widziałem żebyś kiedykolwiek pomagał
    na forum też trochę nie za bardzo cię widziałem
    Dziwne, jak wersja 1.2.5 została wydana o wiele później, wtedy to czasy alphy były, chyba że o alphe ci chodzi, w takim wypadku trzeba napisać
    Dalej już się wypowiadał nie będę

Wyrok:
    NIE
    Zapomnij o tym​

5. XValkarX

XValkarX Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Nie pomagasz, nie udzielasz się na forum, owszem jesteś miły i kultularny ale to za mało by być pomocnikiem.

Na NIE.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę