MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Gallus :3

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika GallusXD, 24 Listopad 2016.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. GallusXD

GallusXD Kozak

Docenione treści:
    120
    Imię:
    Dokładny nick w grze:Gallus
    Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej:2/3h, najczęściej przebywam na Survivalu

Data urodzenia:2004, 29 listopada (We wtorek mam urodziny)
    Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja:1.3(Nie pamiętam daty)
    Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: 2015, Na początku Marca (Grałem już dwie edycje na tym serwerze)
    Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum:Nie, nie byłem za nic karany
    Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple:Narazie to nic wszystko jest OK
    Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik:OBOWIĄZKI POMOCNIKA:
    - Pomagać moderatorom w ogarnianiu czatu.
    - Zgłaszać wszelkie problemy/usterki/bugi dla ViceAdministratora lub Administratora.
    - Pomagać graczom w ich problemach, wyjaśniać działanie komend
    - Uczestniczyć w życiu serwera/dyskusjach na forum.
    - Być dyspozycyjnym (Wykonywać dodatkowe czynności, wskazane przez Vice/Administratora, Moda).
    Komendy Pomocnika:
    /kick nick - Wyrzuca gracza z serwera
    /mute nick - np. 24h, 10min, 7dni

Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem:Chciałbym pomóc ludziom, zawsze chciałem być pomocnikem na CA
    W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty:powiem: Cześć kolego, dlaczego się kłucisz. Współpracuj :)
    Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi:Tak, miałem nawet dużo takicgh
    Opisz swoją osobę: Cześć, jestem Marcin. Mam 12 lat (Będę) jestem człowiekiem dosyć miłym. Lubię pomagać różnym ludziom, ze względu że nie wiedzą jak coś zrobić/nie umieją komend.Jestem niskiego wzrostu i chudy (Niejadek). :D Moje hobby to komputer i piłka nożna. Jestem wrażliwy, pracowity, sprytny. Myślę że się nadaję.
    Określ swoją dyspozycyjność:Jestem dostępny od godziny 14/15 do 17.
    Umotywowanie podania:Chciałbym na swoje plecy unieść ten ciężar i zobaczyć jak to jest. Dajcie mi choć jedną szanse. Nie zawiodę was obiecuję ;)

Reklama
  2. mati1x1

mati1x1 Użytkownik

Docenione treści:
    2
    Jestem na Nie.
    Powód?
    Podanie napisane na tzw. nodze.
    Imienia nie wymieniłeś, w podaniu o pracę też nie dasz imienia ? Ludzie.
    Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem. Ten punkt odmawia mi, daje na Nie.

3. Hate_you

Hate_you Użytkownik

Docenione treści:
    118
    Kłamstwo.

Moge adma zawsze hcialem pomocnika moge plsss ?

Pozostawie to bez komentarza.

Nie nadajesz się na tą posadę, opanuj ortografie, interpunkcję. Wiele razy widziałem jak obrażasz, a co do pomocy to chyba musze okulary kupić bo nie widzę tej twojej "pomocy".

A i mam jeszcze parę fajnych screenów jak potem znajde ;).

4. MrMycha

MrMycha Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Hejt_you napisał wszystko, lecz też coś od siebie dołożę:

Jak chcesz pomagać ludziom, to zapisz się na jakiś wolontariat, a nie kariery w klockach szukasz..

Głupszego sposobu jeszcze nigdy nie widziałem...

Najpierw popraw swoją ortografię, interpunkcję i składnie zdań.

Po za tym, kłamstwo w sprawie banów.

PODANIE DO ZAMKNIĘCIA.

5. GallusXD

GallusXD Kozak

Docenione treści:
    120
    Ślepy jesteś?

6. Rapstak

Rapstak alternatywka nr1

Docenione treści:
    24
    Gallus, lubimy się i w ogóle ale wiesz, pomaganie ludziom to nie Twoja działka.

Zostałeś zbanowany za "niby" fly, nie wiem jaka jest prawdziwa wersja więc lepiej to zostawię w spokoju. Nie napisałeś tego. Dopuściłeś się kłamstwa wobec administracji.

Bardzo rzadko widzę, abyś komukolwiek pomógł. Wbijasz dopiero od niedawna, to znaczy - od niedawna znów zacząłem Cię widzieć na serwerze z czego się ciesze.

Mogłeś nieco bardziej ładnie napisać podanie, wszystko się zlewa z sobą i trudno się rozczytać, tylko pierwsze 3 pytania zrobiłeś na kolor czerwony co wygląda okropnie :x

Tak naprawdę nie jest OK, NA PEWNO jest jakaś rzecz, którą chciałbyś zmienić.

Uprawnienia i obowiązki pomocnika:
    Ctrl+C
    Ctrl+V

Po twojej ostatniej wypowiedzi widać jaki jesteś kulturalny...
    No wiesz, bycie pomocnikiem to przede wszystkim kultura i Twoja ortografia, gdzieś da się dostrzec błędy, które na pewno wzięte będą pod uwagę.

Zajmij się areną i PvP bo jak na razie to Ci najlepiej wychodzi. Powodzenia za 30 dni.

Niestety, jestem na nie.​

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę