Imię: Dokładny nick w grze:Gallus Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej:2/3h, najczęściej przebywam na Survivalu Data urodzenia:2004, 29 listopada (We wtorek mam urodziny) Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja:1.3(Nie pamiętam daty) Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: 2015, Na początku Marca (Grałem już dwie edycje na tym serwerze) Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum:Nie, nie byłem za nic karany Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple:Narazie to nic wszystko jest OK Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik:OBOWIĄZKI POMOCNIKA: - Pomagać moderatorom w ogarnianiu czatu. - Zgłaszać wszelkie problemy/usterki/bugi dla ViceAdministratora lub Administratora. - Pomagać graczom w ich problemach, wyjaśniać działanie komend - Uczestniczyć w życiu serwera/dyskusjach na forum. - Być dyspozycyjnym (Wykonywać dodatkowe czynności, wskazane przez Vice/Administratora, Moda). Komendy Pomocnika: /kick nick - Wyrzuca gracza z serwera /mute nick - np. 24h, 10min, 7dni Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem:Chciałbym pomóc ludziom, zawsze chciałem być pomocnikem na CA W jaki sposób załagodzisz powstałe konfliktyowiem: Cześć kolego, dlaczego się kłucisz. Współpracuj Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi:Tak, miałem nawet dużo takicgh Opisz swoją osobę: Cześć, jestem Marcin. Mam 12 lat (Będę) jestem człowiekiem dosyć miłym. Lubię pomagać różnym ludziom, ze względu że nie wiedzą jak coś zrobić/nie umieją komend.Jestem niskiego wzrostu i chudy (Niejadek). Moje hobby to komputer i piłka nożna. Jestem wrażliwy, pracowity, sprytny. Myślę że się nadaję. Określ swoją dyspozycyjność:Jestem dostępny od godziny 14/15 do 17. Umotywowanie podania:Chciałbym na swoje plecy unieść ten ciężar i zobaczyć jak to jest. Dajcie mi choć jedną szanse. Nie zawiodę was obiecuję
Jestem na Nie. Powód? Podanie napisane na tzw. nodze. Imienia nie wymieniłeś, w podaniu o pracę też nie dasz imienia ? Ludzie. Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem. Ten punkt odmawia mi, daje na Nie.
Kłamstwo. Moge adma zawsze hcialem pomocnika moge plsss ? Pozostawie to bez komentarza. Nie nadajesz się na tą posadę, opanuj ortografie, interpunkcję. Wiele razy widziałem jak obrażasz, a co do pomocy to chyba musze okulary kupić bo nie widzę tej twojej "pomocy". A i mam jeszcze parę fajnych screenów jak potem znajde .
Hejt_you napisał wszystko, lecz też coś od siebie dołożę: Jak chcesz pomagać ludziom, to zapisz się na jakiś wolontariat, a nie kariery w klockach szukasz.. Głupszego sposobu jeszcze nigdy nie widziałem... Najpierw popraw swoją ortografię, interpunkcję i składnie zdań. Po za tym, kłamstwo w sprawie banów. PODANIE DO ZAMKNIĘCIA.
Gallus, lubimy się i w ogóle ale wiesz, pomaganie ludziom to nie Twoja działka. Zostałeś zbanowany za "niby" fly, nie wiem jaka jest prawdziwa wersja więc lepiej to zostawię w spokoju. Nie napisałeś tego. Dopuściłeś się kłamstwa wobec administracji. Bardzo rzadko widzę, abyś komukolwiek pomógł. Wbijasz dopiero od niedawna, to znaczy - od niedawna znów zacząłem Cię widzieć na serwerze z czego się ciesze. Mogłeś nieco bardziej ładnie napisać podanie, wszystko się zlewa z sobą i trudno się rozczytać, tylko pierwsze 3 pytania zrobiłeś na kolor czerwony co wygląda okropnie :x Tak naprawdę nie jest OK, NA PEWNO jest jakaś rzecz, którą chciałbyś zmienić. Uprawnienia i obowiązki pomocnika: Ctrl+C Ctrl+V Po twojej ostatniej wypowiedzi widać jaki jesteś kulturalny... No wiesz, bycie pomocnikiem to przede wszystkim kultura i Twoja ortografia, gdzieś da się dostrzec błędy, które na pewno wzięte będą pod uwagę. Zajmij się areną i PvP bo jak na razie to Ci najlepiej wychodzi. Powodzenia za 30 dni. Niestety, jestem na nie.