Imię: Marcin Dokładny nick w grze: Gallus Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Ze 2-4 godziny, najchętniej przebywam na survivalu <3 Data urodzenia: 2004, 29 Listopad Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: 2010 wersja 1.3 (około) Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: 2015 w styczniu (grałem jeszcze troche na tamtych dwóch edycjach ) Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: W grze byłem karany banem za ,,niby fly" co już za to nie banujecie Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Ten serwer jest taki piękny że chyba nic nie trzeba zmieniać Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnikomocnik posiada komendy /mute lub /kick jego obowiązkiem jest pomaganie graczom, słuchać wyższych rang i im pomagać (coś takiego) Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak, umiem Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Nazywam się Marcin (mam prawie 12 lat) jestem osobą ogarniętą i (może kultularną). Pochodzę z Dolnego Śląska. Chodzę do klasy 6 podstawowej. Moje hobby to granie na komputerze w minecrafta . Jestem osobą spokojną, wrażliwą i mam poczucie humoru, niekiedy mam ,,sklerozę" ale to dosyć żadko występuje. Gdy zacząłem grać w minecrafta myślałem że to jest gra że tylko są kwadraty i nic więcej, ale gdy pograłem na serwerach to się zmieniło wtedy no-lifiłem w minecrafta. Określ swoją dyspozycyjność: Jestem dostępny po szkole (gdzieś o 15:00) lub o 18:00 Umotywowanie podania:Chciałbym zostać pomocnikiem ponieważ chciałbym zobaczyć jak to jest na tym serwerze byłem już modem na innym serwerze bardzo popularnym.
Jestem na NIE. Podanie kiepsko napisane. Na serwerze zerowa aktywność, to samo forum. Twój nick jest dla mnie komplentnie obcy. Postaraj sie napisać lepsze podanie, udzielaj się na forum i serwerze. I napisz podanie za jakiś czas (jeśli teraz sie nie uda). Powodzenia.
Banują, banują. Toś się wysilił. Gadka szmatka, jesteś arogancki, uciążliwy, gardzisz graczami, nigdy nie widziałem pomocy z twojej strony, do tego zero, ale to zero aktywności na forum, jak już napiszesz jakiś wątek, to bez najmniejszego sensu, o ortografii i interpunkcji to już nie wspomnę. Jestem na N-I-E. PisaneZTelefonuSorryZaBłędy.