MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Gallus

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika GallusXD, 3 Październik 2016.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. GallusXD

GallusXD Kozak

Docenione treści:
    120
    Imię: Marcin
    Dokładny nick w grze: Gallus
    Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Ze 2-4 godziny, najchętniej przebywam na survivalu <3
    Data urodzenia: 2004, 29 Listopad
    Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: 2010 wersja 1.3 (około)
    Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: 2015 w styczniu (grałem jeszcze troche na tamtych dwóch edycjach :D)
    Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: W grze byłem karany banem za ,,niby fly" co już za to nie banujecie
    Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Ten serwer jest taki piękny że chyba nic nie trzeba zmieniać :D
    Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik:pomocnik posiada komendy /mute lub /kick jego obowiązkiem jest pomaganie graczom, słuchać wyższych rang i im pomagać (coś takiego)
    Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak, umiem
    Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Nazywam się Marcin (mam prawie 12 lat) jestem osobą ogarniętą i (może kultularną). Pochodzę z Dolnego Śląska. Chodzę do klasy 6 podstawowej. Moje hobby to granie na komputerze w minecrafta ;). Jestem osobą spokojną, wrażliwą i mam poczucie humoru, niekiedy mam ,,sklerozę" ale to dosyć żadko występuje. Gdy zacząłem grać w minecrafta myślałem że to jest gra że tylko są kwadraty i nic więcej, ale gdy pograłem na serwerach to się zmieniło wtedy no-lifiłem w minecrafta.
    Określ swoją dyspozycyjność: Jestem dostępny po szkole (gdzieś o 15:00) lub o 18:00
    Umotywowanie podania:Chciałbym zostać pomocnikiem ponieważ chciałbym zobaczyć jak to jest na tym serwerze byłem już modem na innym serwerze bardzo popularnym.

Reklama
  2. pat277

pat277 Użytkownik

Docenione treści:
    50
    Jestem na NIE.
    Podanie kiepsko napisane.
    Na serwerze zerowa aktywność, to samo forum. Twój nick jest dla mnie komplentnie obcy. Postaraj sie napisać lepsze podanie, udzielaj się na forum i serwerze. I napisz podanie za jakiś czas (jeśli teraz sie nie uda).
    Powodzenia.

3. Hate_you

Hate_you Użytkownik

Docenione treści:
    118
    Banują, banują.

Toś się wysilił.

Gadka szmatka, jesteś arogancki, uciążliwy, gardzisz graczami, nigdy nie widziałem pomocy z twojej strony, do tego zero, ale to zero aktywności na forum, jak już napiszesz jakiś wątek, to bez najmniejszego sensu, o ortografii i interpunkcji to już nie wspomnę.

Jestem na N-I-E.

PisaneZTelefonuSorryZaBłędy.

4. Pysiaczkowa

Pysiaczkowa Ta której nikt nie lubi

Docenione treści:
    11
    Jestem na Nie
    Ponieważ nie widuję cię na serwerze
    A na podaniu wszystko zlane jest w całość ;/

5. _Witek_

_Witek_ Użytkownik

Docenione treści:
    2
    Kiepsko napisałeś podanie miałeś bana...
    Jakoś nie przekonujesz na rangę pomocnika.
    Jestem na NIE!

6. _ToyMangle

_ToyMangle Gość

Wszystko masz wyżej wymienione ^

Jestem na NIE

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę