Witam, Czytam to forum od jakiegoś czasu i w końcu postanowiłem sobie założyć konto. (do rzeczy). Wiem, że dużo ludzi pytało się was o serwer factions i za każdym razem odpowiadaliście, że niestety nie pozwalają na to pluginy. Nie da się jednak zrobić kompletnie oddzielnego serwera? Albo np. dodać tego na Vanillie? Gildie to strasznie fajny tryb i myśle, że dzięki takiemu zabiegowi więcej ludzi zacznie tam grać (na Vanilli). Nie wiem co tym myślicie, ale czekam na odpowiedź, nick w grze taki sam jak na forum. Można ze mną też pogadać na ts. Pozdrawiam i jeszcze raz czekam na odpowiedź.
Na NIE! Vanilia to serwer bez pluginów itp. Jeśli się doczytasz nie można dodawać do niego takich pluginów (oczysiście jest to możliwe, ale ...), bo to nie będzie wtedy Vanilia tylko Survival. Plugin frakcje jest fajny, ale jak już to można by było dodać go do Survivalu, a nie do Vanili, czyli standardowej mapy bez żadnych pluginów. Twoja idea zepsuła by Vanilie. B) Plugin frakcje, przecież ma funkcję cuboidowania terenu, a na Vanili nie o to chodzi. Racja jest taka, że gildie przeważnie są dodawane do Survivalu, lub samego oddzielnego trybu Frakcje. Propozycja fajna, ale nie do zrealizowania.