| Imię: Jeżeli ktoś czytał moje wcześniejsze podanie, lub przywitanie w odpowiednim do tego wątku powinien je znać, jednak, jeśli tam nie patrzyłeś, to na imię mi Michał. | Dokładny nick w grze: Glethil | Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Ostatnio nie byłem aktywny, aczkolwiek najchętniej odwiedzam Survival, a gram około 4 godziny. | Data urodzenia: Urodziłem się 6 marca 2002, czyli mam 13 lat. | Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: W Minecrafta gram bardzo długo, chyba od stycznia 2010 gdy był jeszcze w wersji Invdev. | Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Grać na CA zacząłem około tydzień przed świętami 2014, czyli prawie dwa lata. | Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Tak, dostałem bana za nieumyślną reklamę, więcej można przeczytać tu. | Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie: Oczywiście, w godzinach szczytu serwer sięgał 200 graczy, a obecnej jego sytuacji nie znam. | Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Jest dużo graczy omijających regulamin, a ekipa bądź administracja rzadko widywana jest na creative. | Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Musi być dyspozycyjny. Musi panować nad emocjami, bo osoby która łatwo wpada w konflikt raczej nikt nie chce. Musi pomagać graczom i wyjaśniać do czego służy komenda jeśli padają na czacie takie pytania. I to co jest oczywiste, czyli musi uczestniczyć w życiu serwera. Wszelakie błędy zgłaszać administracji. | Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Jak już tam wyżej wymieniałem, na creative rzadko widać ekipę bądź administrację więc taka osoba się przyda. Szanuję tren serwer, i przygoda z nim trwa już długi czas, a z racji tego że gram w Minecrafta od dawien dawna, to znam większość jego mechanik. | W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Będę starał się dojść do tego w czym leży problem, bądź kto go spowodował, a także starał się go eliminować, a graczy łamiących w znaczny sposób regulamin karał w taki sposób jaki się mu należy, czyli zgłoszenie delikwenta w odpowiednim dziale na forum, i kopnięcie go z serwera. | Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: O tak, niejednokrotnie pokazałem to na tym serwerze poprzednim, a także na tym. | Opisz swoją osobę: Mieszkam w województwie Wielkopolskim w małej wsi. Jestem osobą tolerancyjną która potrafi wysłuchać każdego i większości pomóc, bo nie łatwa jest pomoc stu osobom, gdy jesteś jeden sam. Mam wiele pasji a główną jest kolekcjonowanie wszelakiej maści desek, a także jazda na nich. Mam dwójkę rodzeństwa, starsze siostry, ale przecież nie mówię tutaj o nich a osobie, więc ten temat pomińmy. W wolnym czasie gram w piłkę nożną gdzie na boisko dojeżdżam rowerem, zazwyczaj gram z kuzynami we trójkę, podajemy, wykonujemy rozmaite akcje i triki. Z łatwością przychodzi mi nauka języków obcych, a i z polskiego jestem dobry, więc rzadko popełniam błędy ortograficzne/interpunkcyjne. Kiedyś grałem na gitarze, lecz gitary już nie posiadam ponieważ sprzedałem ją na potrzeby mojej nowej pasji. Uwielbiam też uniwersum Harry'ego Pottera, w którego zagłębiam się coraz dłużej. | Określ swoją dyspozycyjność: Jestem bardzo dyspozycyjny, lecz te 3-4 godziny jestem na serwerze z całą pewnością. | Umotywowanie podania: No cóż, niejednokrotnie już udowodniłem że lubię rozwiązywać problemy, a także pomagać tym którzy w danym momencie pomocy potrzebują.
Nie. •Miałeś bana •To twoje ęte podanie •Nie jesteś odpowiedni na to stanowisko (według mnie) •Nie masz już szans na tą rangę
Okej, rozumiem, ogółem, napisałem to aby sprawdzić swoje umiejętności, pisałem to na brudno i chciałem, aby ktoś mógł to ocenić, także nie przejmuję się zbytnio ocenami, bo bez rangi da się żyć, gdyż to tylko dodatek do naszej gry.