Nadchodzi koniec roku 2016! Lel jaki ja spostrzegawczy. A więc zrobimy takie ,,głosowanko" na gracza roku. Dodadkowo mówię że nie wolno głosować na siebie i można zostawić 2 kategorie puste. Jeśli pierwsze wymaganie nie zostanie spełnione post (głos) nię będzie zaliczany Kategorie: Najlepszy na Creative: Najlepszy na Survival: Najlepszy na SkyBlock: Najlepszy na Forum: Najlepszy Śmieszek: Najlepsza Pomoc: Mój głos Najlepszy na Creative:_Zielony_ Najlepszy na Survival:Ladavi Najlepszy na SkyBlock:Noragiri Najlepszy na Forum:ThreeEyedMaster Najlepszy Śmieszek:Ja (nie no żart ;v) - Najlepsza Pomoc: - Wyniki zostaną ogłoszone 2 stycznia. Termin oddawania głosów trwa do 1 stycznia.
Jak dla mnie temat jest trochę sprzeczny, nie które osoby mogą się tutaj poczuć urażone, wyśmiane. Nie jestem za faworyzywaniem graczy, traktujmy wszyskich równo .
Najlepszy na Creative: _Zielony_ Najlepszy na Survival: Ladavi Najlepszy na SkyBlock: Noragiri Najlepszy na Forum: Craftapple.pl Najlepszy Śmieszek: mati1x1 Najlepsza Pomoc: Ladavi
Najlepszy na Creative: Polaczekk Najlepszy na Survival: yyy... (uwaga podlizywanie) JakubCreeper! Najlepszy na SkyBlock: Komar (kapi188) Najlepszy na Forum: Infuś <3333333333333333333333333333333 Najlepszy Śmieszek: - Najlepsza Pomoc: Nikt lol
Najlepszy na Creative: Zielenina, Najlepszy na Survival: Psiaczkowa Najlepszy na SkyBlock: Ehh Najlepszy na Forum: Najlepszy to Adrian, nie znacie xD Najlepszy Śmieszek: _ToyMangle_ Najlepsza Pomoc: -
Najlepszy na Creative:_Zielony_ Najlepszy na Survival: Ladavi,swiezacek Najlepszy na SkyBlock: Noragiri Najlepszy na Forum: ThreeEyedMaster Najlepszy Śmieszek: Marcinek7 Najlepsza Pomoc: xkaroo
Najlepszy na Creative: Nazilord24 Najlepszy na Survival: Nazilord24 Najlepszy na SkyBlock: Nazilord24 Najlepszy na Forum: Nazilord24 Najlepszy Śmieszek: Nazilord24 Najlepsza Pomoc: Nazilord24
Najlepszy na Creative: Natalaaa2001 Najlepszy na Survival: ciastkoxdxdxd Najlepszy na SkyBlock: Noragiri Najlepszy na Forum: mati1x1 Najlepszy Śmieszek: Nevil100 Najlepsza Pomoc: Adrian (nie znacie )
Najlepszy na Creative: Nazilord24 Najlepszy na Survival: Nazilord24 Najlepszy na SkyBlock: Nazilord24 Najlepszy na Forum: Nazilord24 Najlepszy Śmieszek: Nazilord24 Najlepsza Pomoc: Nazilord24 Bo mogę ok
Zgodnie z prawdą: Najlepszy na Creative: _Zielony_ Najlepszy na Survival: xPaula/Carlag Najlepszy na SkyBlock: Noragiri Najlepszy na Forum: Craftapple.pl Najlepszy Śmieszek: Nazilord24 Najlepsza Pomoc: Ladavi