Imię: Zosia Dokładny nick w grze: Hajsowniczka Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Na serwerze staram się być od jednej do dwóch godzin dziennie w godzinach takich jak 13:00 bądź 18:00. Najchętniej zaś przebywam na serwerze creative. Data urodzenia: 13.01.2003 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: W minecraft zaczęłam grać w 2011r. i zdaje mi się, że była to wersja Beta 1.4. Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Coś w okolicach pażdziernika 2014r. Czy kiedykolwiek byłaś karana na serwerze gry lub forum: Nie zdarzyło mi się to ani razu. Czy pełniłaś podobną funkcje poza Craftapple, o ruchu min. 30 graczy online w szczycie: Niestety nie, gdyż dopiero niedawno wpadłam na pomysł złożenia podania na pomocnika. Co chciałabyś zmienić na Craftapple: Serwer jest bardzo dobrze zorganizowany, więc myślę, że nie trzeba nic zmieniać. Jeśli chodzi o zmiany wprowadzone jako pomocnik na pewno starałabym się o zmniejszenie agresywności na chacie. Uprawnienia pomocnika to, np. W przypadku niewłaściwego zachowania na serwerze (przeklinanie, obrażanie innych, itp.) możliwość dania kicka (/kick [gracz] [powód] - wyrzucenie gracza), bądź muta (/mute [gracz] [czas] - wyciszenie gracza). Obowiązkiem jest na pewno dbanie o poprawne zachowanie użytkowników na chacie jak i na serwerze, odpowiednie reagowanie na cheaty, kultura osobista, którą należy wykazywać w sposobie odpowiadania graczom oraz pomaganie graczom nowym bądź stałym. Uważam także, iż obowiązek pomocnika to umiejętne rozpatrzenie kłótni. Chciałabym zostać pomocnikiem, gdyż kiedy na serwerze nie ma adminów, w pewnych momentach panuje chaos (kłótnie, obrażanie). Pragnę też, by gracze serwera dbali o poprawną pisownię niektórych podstawowych wyrazów. W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Najpierw wysłucham obie ze stron. Następnie zapytam innych graczy co sądzą o zaistniałym konflikcie, a na końcu dzięki pomocy innych bezstronnych graczy zastosuję odpowiednie konsekwencje. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Myślę, że tak. Zarówno w szkole jak i w domu, czy na podwórku doskonale współpracuję z innymi. Nauczyciele często proszą mnie o załatwienie klasowej kłótni, czy pomoc przy jakiejś sprawie. Określ swoją dyspozycyjność: od 2 do 5 dni w tygodniu zazwyczaj w godzinach południowych lub popołudniowych. Opisz swoją osobę: Jestem człowiekiem spokojnym, z poczuciem humoru i gotowym na nowe wyzwania. Gdy ktoś zacznie ze mną kłótnię bądź zniszczy lub obrazi rzecz, którą wykonałam zdarza mi się wybuchnąć. Uwielbiam pracować w grupie. Chętnie pomagam innym nie tylko w życiu codziennym, lecz, np. na różnych serwerach minecraft lub forach internetowych. Moje zainteresowania są bardzo różne, lecz wątpię żeby opisywanie ich przydało się do roli pomocnika. Myślę, że to na tyle jeśli chodzi o moją osobę Umotywowanie podania: Myślę, że większość graczy mnie polubiła. Zawsze staram się pomagać i rozwiązywać konflikty wśród graczy. Jest to moje pierwsze podanie takiego typu. Mam nadzieję, że zostanie ono rozpatrzone pozytywnie
Tak pokrótce znalazłem parę plusów i minusów.Wypisze je teraz. PLUSY -Długi staż w grze. -Długi czas grania na serwerze. -Niekarana MINUSY -Nie widziałem,żebyś pomagała. -Nie odpowiedni wiek wg mnie. -Trochę nieczytelne podanie (Brak pogrubień) Jestem NEUTRAL.
Podanie mi się bardzo spodobało. Twój wiek może nie jest jakiś wysoki, ale ważne byś pomagała. Kiedy jeszcze grałam na CA, nie widziałam pomocy z twojej strony, jednak nie wiem jak jest teraz, ponieważ mnie już nie ma od kilku miesięcy. Ominęłaś kilka punktów w tym najważniejszego - opisz siebie. Nie byłaś karana, jednak czy to na pewno starczy by zostać pomocnikiem? Musisz być pewna, że chcesz być tym pomocnikiem i, że nie odejdziesz po 2-3 miesiącach. Hmmm, a teraz moja ocena... Hmmm... pierwszy raz mam problem z ocenieniem... Okey... - jestem na Tak z małym minusem
@YourNightmareee Dziękuję za ocenienie mojego podania. Co do minusów niekoniecznie się zgadzam, ale jest to przecież Twoja opinia Teraz uargumentuję dlaczego nie zgadzam się z wypisanymi minusami. 1. Wiek nie zawsze świadczy o tzw. Odpowiedzialności, czy poziomie inteligencji (bo akurat nie wiem dlaczego 13 lat według Ciebie jest nieodpowiednim wiekiem na pomocnika). 2. Racja, może nie widzisz jak pomagam, lecz jest na to wytłumaczenie. Gdy gracze potrzebują pomocy to staram się odpisać im w problemie na /msg Pomagam także utrzymać wśród graczy poprawną polszczyznę 3. Co do czytelności podania. Niestety dzięki zastępczej myszce, którą używam nie mogę zmienić czcionki, gdyż wszystko i tak się przenosi na inne wyrazy. Jeszcze raz dziękuję za przeczytanie i ocenienie mojego podania Pozdrawiam
Jestem na Neutral ponieważ są plusy i są minusy wole się nie wypowiadać. Ps:Nie odpowiadaj na każdą odpowiedź bo pomyślą, że zależy ci bardziej na randce niż na grze.
@_Zielony_ A ty nie wybuchowy ??! ha ha A do tematu. Wiek ok, rozumiem że masz lat 13, Z tym wybuchaniem to nie ok, Długo grasz w minecraft, miałaś 8 lat i grałaś fajnie Nie byłaś karana, W roli pomocnika nie może być AGRESJI! Na razie nie ocenię tego podania i zapytam się: Kto to jest Ekipa i Administarcja. Za co dasz graczowi /kick, /mute
Ojj, mati1x1, czy ty naprawdę agresji nie widzisz? Widać świetnie się maskuję Co do podania, na serwerze rzadko cię widuję, kiedy widuję, nie rwiesz się do pomocy. Poruszona już kwestia wybuchowości też nie pomaga- opanowanie to podstawa. "odpowiednie reagowanie na cheaty" Mylisz chyba z modem "W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Najpierw wysłucham obie ze stron. Następnie zapytam innych graczy co sądzą o zaistniałym konflikcie, a na końcu dzięki pomocy innych bezstronnych graczy zastosuję odpowiednie konsekwencje." Zostawię tu wymowne niedomówienie. Oceny mej raczej łatwo się domyślić.
Osobiście zgadzam się w 100 % z Charming, ale postaram dodać jeszcze od siebie. Niestety rzadko Cię widzę na serwerze i także nie widzę, żebyś za bardzo pomagała. Odskakując trochę od twojego podania ludzie coraz częściej myślą, że pomocnik musi kikować graczy za łamanie regulaminu i tak też jest, ale przede wszystkim obowiązkiem pomocnika jest POMAGANIE. Kolejnym minusem w twoim podaniu jest fakt, że często zdarza Ci się wybuchnąć. Pomyliłaś obowiązki moderatora z pomocnikiem. I teraz niestety muszę Ci wbić nóż w plecy. Jak chcesz załagodzić konflikt, jeżeli jedna osoba powie swoją wersję, a druga zaprzeczy i powie, że było inaczej? Jestem na Nie, ale nie trać wiary i walcz o swoje marzenia, jeżeli naprawdę chcesz zostać pomocnikiem to na pewno to osiągniesz :]
Widuję Cię czasami na serwerze. Troszkę trudno odczytać podanie, ale się da to zrobić. Na razie jestem nastawiony neutralnie.