Imię: Jagoda Dokładny nick w grze: HayJaga Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Oczywiście ,że najchętniej przebywam na serwerze mc.craftapple.pl,a w grze spędzam od 1 do 2 godzin Data urodzenia: 13.06.2005 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: ok.14 sierpnia 2015r wersja chyba 1.8.1 Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: ok.1,2 września 2016 Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: nigdy Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Chciała bym żeby innym się dobrze grało. Żeby serwer CA był jeszcze lepszy niż jest teraz (oczywiście nie jest źle). Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Uprawnienia Pomocnika: /kick nick powód /mute nick np. 6 min/6 h/6 dni Obowiązki Pomocnika: - Ma pomagać administracji w ogarnianu czatu. - Ma pomagać innym graczom w problemach. - Ma być oczywiście aktywny w życiu serwera - Być dyspozycyjnym Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Ponieważ bardzo lubię pomagać innym. Nie lubię kłamstwa i złośliwości dlatego chce zostać pomocnikiem. W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Postaram się zrozumieć problem. Wysłucham dwóch stron konfliktu. Postaram się doprowadzić do porozumienia(W razie potrzeby użyje komend) Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Myślę ,że tak lubię współpracować z ludźmi. Opisz swoją osobęTutaj min. 5 rozbudowanych zdań.) Jestem Jagoda mam w tym roku 12 lat. (tak samo jak SnowSGirlFun mam na imię i też mam 11 lat naprawdę) Jestem miła, uprzejma i przede wszystkim cierpliwa. Lubie pomagać innym. Kocham zwierzęta (psy,koty ,a najbardziej KONIE <kocham>) Jestem wysportowana. Lubie grać w Minecrafta. W przyszłości chce zostać policjantem/prawnikiem. Przyjaciele mówią ,że jestem zabawna. Mam przyjaciółkę ,która też gra na CA. Jestem kulturalną osobą nie przeklinam ,nie wyzywam innych. Określ swoją dyspozycyjność: Na serwie CA jestem praktycznie codziennie od ok. godz 13,14 do ok. 1,17,18. I też od 18 do 20 czasami. Umotywowanie podania: Lubie pomagać innym dlatego chcę być pomocnikiem. Myślę ,że dam radę być pomocnikiem i będę pomagać innym.
Lista cytatów Ile ludzi jeszcze nie zrozumie tego pytania? To jakimi rzeczami chcesz polepszyć atmosferę CA? Pomagać można bez rangi. Pomagać można bez rangi. x2 Jestem niestety na NIE
Witaj HayJaga, Bardzo cię lubię, ale to nie znaczy że napisze ,,jestem na tak bo mamy sojusz" No to przejdźmy do oceny: - Podanie nieładne, nieestetyczne, napisane na szybko, trudno się je czyta - Źle zrozumiałaś np.: ,,Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Oczywiście ,że najchętniej przebywam na serwerze mc.craftapple.pl,a w grze spędzam od 1 do 2 godzin" Chodziło o tryb gry np.: Survival, SkyBlock Jest tu jeszcze błąd przed przecinkiem nie ma spacji, a po jest np.: Mam na imię Daniel, bardzo lubię grać w piłkę nożną, lubię też grać w minecraft. Mogłabyś poprawić kilka odpowiedzi, bardziej rozbudować albo dodać jakiś kolor czy coś - Nie widziałem jak pomagasz na serwerze, widzę cię bardzo rzadko - Aktywność na forum Obecnie jestem na NIE, bardziej się postaraj, zapoznaj się z regulaminem, wzorem i obowiązkami pomocnika, rozbuduj odpowiedzi, dodaj jakieś kolory, zwiększ aktywność na forum, zacznij pomagać, więcej się udzielaj, otwórz się na innych, wbij na TeamSpeak, daj się poznać innym. Życzę powodzenia za miesiąc
Witam Zaczynając ~~Cytat~~ : Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: chodziło tu oto żeby napisać tryb na craftapple Kolejny ~~Cytat~~ że chcesz pomagać aby pomagać nie musisz być pomocnikiem ;/ I nie widzę cię w ogóle na serwie a gram długo i widzę kto i kiedy gra a skoro nie grasz - to również nie pomagasz Jestem na NIE Pozdrawiam : Emster and ooo_
Co ja na to: Serwery w znaczeniu tryby. Chodzi o serwery craftapple, a nie minecraft. Czyli co konkretnie chciałabyś zmienić? Pomagać można bez rangi. Tymi punktami powinnaś nam pokazać że to właśnie Ty a nie ktoś inny ma zostać pomocnikiem. Poza tymi cytatami to: Podanie troszeczkę mało przejrzyste Wydłużony post zbędnymi Enterami Wystarczy wprowadzić pogrubienie z bbcode (pasek na górze w okienku pisania) Podanie odrzucone. Powodzenia za miesiąc.