Szkoda słów jezu. Drugi raz to samo strata najlepszego EQ Ponieważ serwer jak ponownie pisze, HOSTING Piszę prośbę o zmianę hostingu ponieważ moim zdaniem nie da się w ogóle grać jesz 'koxa' i nagle nie masz tego koxa no co to ma być, a Ja nie mam problemów z Internetem, dobry komputer wszystko git serwer super TYLKO TE JE*bane lagi~! No grać się nie da ! Jezu na arenie to już w ogóle wbijasz tam lag, zaraz znów klepiesz się z kim pijesz potkę siły II I niby ją wypiłeś a znów masz ją w butelce, jesz koxa zaraz Ci ten kox wraca, gra nie warta świeczki dziękuje tyle w temacie proszę o zmianę hostingu, raczej dużo nie trzeba.Serwer się rozrasta solty dalej takie same, większe lagi. Nic. -Pozdro 600!
Popieram. Raz musielismy nawet nasza walke przerwac , bo byly takie lagi , ze tylko 3 sekundy dalo sie kogos bic ,a pozniej 5 sekund nie moglismy sie bic . I to nie to , ze ja tak mialem . Tylko cala piątka.
Zgadzam się w 100% procentach, straciłem dzięki temu Prota ... Szkoda bo ogólnie serwer przygotowany pod kase, ale kupując przez sms to wymagam, żeby to chodziło fajnie, więc zamiast w kieszeń proponuje ulepszyc "zarabiarke"
ja też straciłem ostatnią prot przez te lagi -,- niekiedy nawet nie da się wykopać cobla czy wyciąć drzewo bo po 6-7 razy pojawia się klocek. Oraz przez te lagi zniknął mi miecz 5/2/2 -,- DOSŁOWNIE ZNIKNĄŁ
Dziwne, bo ja nie mam. Na lagi wpływa bardzo wiele czynników i nie musi być to hosting. Aktualnie posiadamy: 10 GB RAM DDR3 turbo do 13 GB Intel Xeon (wirtualizacja) 1c/1t 2100 (2,1 GHZ) 40 GB SSD RAID SOFT/JBOD 100 Mbps Maszyna bardzo dobra ulokowana w datacenter OVH we Francji. Jedyne do czego bym się przyczepił, to procesor.
No to może tego wina, ja staram się o dobro serwera i jako jedyny chyba Cię o tym powiadomiłem, nie ważne, lecz naprawdę są duże lagi, moze to przez hosting.Może to przez procesor, nie wiem chciał bym żeby był idealny serwer, a nie bijesz się i 5sekund nie zadajesz obrażeń albo kox ci wraca. Miecze znikają.
A no dobre :> Ale i tak lagi jak nw co :c XinfiniterX a nie dało by się odzyskać tego miecza i chociaż połowy tych koxow, nie mówiąc o wszystkich ;<
Ku**a to zmieńcie hosting -,- Ludzie.. Wy myślicie wgl? Tyle ludu u was gra, kupuje z item shopu i co? Przez te lagi możecie stracić graczy itp.. Pomyślcie wkoncu!
Ja powiem tak, był czas, że miałem lagi. Fakt, mało teraz gram, ale jak już wejdę to teraz nie widzę lagów. (lagi to może wina dużej ilości osób w miejscach pvp) ?? No nie wiem. deevee1982
Powod tego moze byc usuniecie pvp z surowcowej . Wszyscy co sie bili na surowcowej są teraz na spawnie około 60 osob jest na spawn . To moze wywolywac lagi
Dokładnie, a dziwnym trafem na surowcowej jak pamiętam lagów nie spotykałem. @edit. A np. Na arenie PVP. Są tak masakryczne lagi, opóźnienia, wszystko że szkoda gadać biegają diaxowi bijesz ich i nic, na prawdę! Trzeba coś z Tym zrobić!
niewiem bedac glownie poza spawnem lagow u mnie brak , u mnie tylko problem z ladowaniem mapy bo laduje max 2 chunki obok tego na ktorym stoje ;/ a mam ustawione wszystko na maxa
Może by pomogło jak by Infi. Zrobił coś takiego jak /warp pvp I ta komenda teleportowała by nas gdzieś daleko od spawnu. To by raczej pomogło. W tym wypadku
Nic nie pomoże, jak przy takim sprzecie serwera gdzie jest 10 GB ram, i cienki procesor Może być slotów 150 Taki sprzęt jest przeznaczony do max 80 ludzi Na jednego gracza powinno przypadac 100 mb, żeby to nie lagowało Wiec Piotrek niewiem czy ty masz klapki na oczy, ale wiele osób traci tutaj dużo pieniędzy,a ty masz to gdzieś, bo zamiast klienta trzymać, to ty doisz i olewasz Nieładnie