Witajcie Piszę ten wątek z myślą, że ktoś mi pomoże, wiem że może trochę nie w temacie to będzie, ale proszę o pomoc, jeśli ktoś stwierdzi żeby zamknąć ten wątek to OK .Dobra zaczynam . Gdy dziś wchodzę na laptopa i łącze się z internetem, pojawia mi się ikonka i podpis "Brak dostępu do internetu". Próbowałem resetować komputer wpisywać jakieś komendy ale nic nie działa, aktualizowałem Kartę Sieciową ale to też nie pomaga :/. Łączyłem się z innym routerem i z innym mi już łączy, nie wiem o co chodzi :C. Mógłby mi ktoś pomóc? PS.Spróbuję dodać screeny ale nie wiem czy mi się uda :<. Wątek piszę z moich danych komórkowych
Bladys, reset routera ja to już dawno wiedziałem i to robiłem, poprawnie konfigurowałem i dalej nic, dzisiaj jestem w innym połączeniu i wszystko działa. Router jest za stary, a ten[z którym dziś jestem połączony] jest nowszy, i działa . Aktualizowałem FirmWare Routera i wszystko narazaie jest OK .Dzięki wszystkim. [hr] MkNet ale to u mojego wujka Bo mój działa idealnie XD