MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Investera

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika Investera, 29 Październik 2016.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Investera

Investera Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Imię:Natalia
    Dokładny nick w grze:Investera
    Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej:3-4 gdziny z przerwami ,
    CraftAppe
    Data urodzenia:02-03-2005
    Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja:2 lata temu
    Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple:1 rok temu
    Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum:Nie
    Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: więcej trybów
    Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Pomocnik ma obowiązek pomagać graczom i może dać komus kicka
    Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem:Chce zostać pomocnikiem , ponieważ lubię pomagać ludziom i denerwują mnie częste reklamy na chacie
    W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Trzeba wytłumaczyć ludziom że muszą być życzliwi aby server był lepszy
    Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi:tak , bardzo
    Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. :
    Jestem spokojną , opanowaną osobom. Lubię grać w mc i jestem bardzo dobra w tą grę. Mam dużo wolnego czasu. Jestem bardzo dobra z ortografii i nie robię żadnych błędów. Chcę po postu dołączyć do ekipy <3 .
    Określ swoją dyspozycyjność: Jest duża , zawsze reaguję kiedy jest tak potrzeba.
    Umotywowanie podania: Po prostu nudzi mi się i chcę mieć jakies zajęcie.
    ps: klawiatura mi się popsuła i nie działa mi s z kreską. Nowa niedługo przyjedzie. :]

Reklama
  2. Noragiri

Noragiri Użytkownik

Docenione treści:
    18
    Będę odnosił się do punktów.
    3. Chodzi o tryb gry a nie to na jakim serwerze grasz :v
    9.Obowiązki i uprawnienia znajdziesz pod tym linkiem : http://craftapple.pl/forum/thread-2269.html
    11. Przeczytaj inne podania wtedy zrozumiesz o co chodziło w pytaniu.
    13. 4 zdania z czego tylko jedno opisuje twój charakter.

Do tego dochodzi brak aktywności na forum.
    |Próbowałaś mnie zabić na SB ;_;|
    Spróbuj za miesiąc.
    "Jestem bardzo dobra z ortografii i nie robię żadnych błędów. " Robisz. Po napisaniu tego zdania powinnaś chociaż sprawdzić czy nie ma błędów. Mała podpowiedź : http://sjp.pl/Chce

3. Rapstak

Rapstak alternatywka nr1

Docenione treści:
    24
    Chyba logiczne, że grasz na serwerze Craftapple, miałaś podać na jakich trybach najczęściej przebywasz. (3)

Moim zdaniem jesteś za młoda na posiadanie pomocnika. Masz 11 lat, czy to aby nie za młody wiek na posiadanie takiej rangi? (4)

"Wow, masz pomocnika! Ile masz lat? ble ble ble..."
    "11 lat."
    "Lel, dziecko pomocnik xDD"

Taki tam dialog na serwerze.

Nie podałaś wersji, na której zaczęłaś grać w minecrafta. (5).

Mogłaś powiedzieć coś więcej o tych trybach. (8)

Pomocnik nie posiada jedynie komendy /kick, radzę zapoznać się z wszystkimi uprawnieniami tej rangi. (9)

W życiu nie widziałem na czacie, abyś komuś pomogła. (10)

"Po prostu nudzi mi się i chcę mieć jakies zajęcie." - W punkcie 10. twierdzisz, że chcesz zostać pomocnikiem, aby pomagać innym i karać graczy, którzy reklamują inne serwery.

To chcesz nim zostać bo Ci się nudzi czy pomagać i karać innych? (15).

4. MrMycha

MrMycha Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Wiek nie ma znaczenia. Yumi dostała, to ona też ma szanse.
    Co do podania jest do poprawy. Na serwerze zacznij też pomagać, bo bez tego nie dostaniesz pomocnika.

5. Yumi

Yumi Użytkownik

Docenione treści:
    1
    Taki mały off-topic:

Trochę bez sensu podawać mnie jako przykład w zdaniu 'wiek nie ma znaczenia'. Rzeczywiście, nie ma, ale to że 11 letnia (teraz już w sumie ponad 12 letnia) Yumi dostała pomocnika nie znaczy, że inne 10, 11, 12, 13 latki mają szansę. Szanse rosną wraz z poziomem inteligencji, ogarniętości (który swoją drogą, mimo tego co tu pokazałam m.in z Nazilem jest wysoki). Właściwie tyczy się to wszystkich osób.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę