Wzbraniałem się rękami i nogami by nie pisać tutaj tematu. Niech mi ktoś powie co mnie podkusiło? Tak czy siak, witam Was choć gram już od jakiegoś czasu na serwerze. Jestem Michał, mam skończone 19 lat i mieszkam w północnej części woj mazowieckiego. Chodzę już do 3 klasy liceum (tja matura). Ktoś mógłby zapytać czemu dopiero matura, nie zdałeś rok czy coś. Zdałem. W 2 klasie Technikum przenosiłem się do innej szkoły i wg nowej podstawy przenosząc się z technikum do liceum muszę zaczynać od pierwszej klasy. No cóż, życie... Nie wiem nawet co tu napisać Jestem szczupły i wysoki, brunet o oczach koloru... Ha, to was raczej nie zainteresuje. Szkoła(no tu już lepiej): Radzę sobie, jakoś. Przedmioty w szkole nie są trudne, lecz ja jestem jaki jestem i nauka nigdy nie była moją "pasją"... zwykle to co robię to tylko to czego ode mnie wymagają. No chyba, że temat jest dla mnie wyjątkowo interesujący i najlepiej jak jeszcze wiąże się z pracą na komputerze Praca?: Cóż. Aktualnie nie posiadam. Jedynym moim źródłem dochodu była praca kelnera na sali weselnej. Ciężki kawałek chleba, nie powiem. A płace poniżej znośnych - lecz to nie moje słowa. Dla mnie było ok bo innego zajęcia i źródła zarobków nie miałem, a kieszonkowe w postaci 200 zł tygodniowo to nie tak źle. Postanowiłem sobie pozbierać na kompa. Ostatecznie kupiłem sobie telefon Sony z3 i po tygodniu go zalałem :'( Teraz ponownie zbieram na kompa bilans 0/3800. Konkretnych planów zawodowych nie mam, jednak zwracam się coraz częściej w stronę AON-u. Zainteresowania: Tu się robi dziwnie. Wołali już na mnie wieloma przezwiskami: Bocian (bo wysoki i chudy), pingwin (bo zarąbiście pływa(nawias w nawiasie kocham to, tak pływam naprawdę dobrze)), sokół (bo ściągam od kogoś z kartki z drugiego końca sali), no i oczywiście kruku/kruczku. Wszystko sprowadza się jednak do jednego. Mam po prostu bzika na punkcie ptaków. Rysuję je, czytam o nich, oglądam je w naturze i nie, słucham ich śpiewu. Taka moja mała obsesja na ich punkcie zaowocowała napisaniem ok. 150 pierwszych stron książki przygodowej gdzie głównymi bohaterami są właśnie ptaki. Więc wyobraźcie sobie moją radość po dowiedzeniu się, że w minecraft 1.9 będą paralotnie <mam_pomysl> Poza tym moim głównym szaleństwem są zajęcia poboczne. Uwielbiam pływać, i idzie mi to świetnie ja na miarę amatora. bez problemu wytrzymam 2 minuty pod wodą bez oddechu przepłynę 50m pod wodą, również bez wynurzania jak i przepłynę basen (50m) w ok (tu rekord) 26s. (rekord polski 21s). Kolejnym moim zainteresowaniem jest majsterkowanie. Głównie praca w twardym materiale takim jak drewno i metal. Mieszkam na wsi więc często z braku lepszego zajęcia znikam na kilka godzin do warsztatu i dłubię. Często wychodzą z tego narzędzia ułatwiające codzienną pracę w ogrodzie lub zwyczajnie naprawiam to co się popsuło. Jak już wspomniałem rysuję. Nie dużo, choć jednak rysuję. Co prawda nie są to same ptaki i zdarza mi się wyskrobać na kartce coś nowego. Może zamiast pisać dam kilka przykładów: No i są oczywiście gry. Minecraft do niedawna jeszcze był dla mnie martwy jako gra, w którą jeszcze miałbym kiedyś zagrać, jednak coś mnie tknęło. Pewnego dnia z braku innych zajęć po prostu wszedłem na mc, kliknąłem na serwery i jedyne co miałem to mc.craftapple.pl. Myślę sobie, a wejdę bo co mam innego do roboty. I co się okazało? Gram już od mies w tylko jedną gre Tak to zazwyczaj grałem w SaintsRowIII, TESV: Skyrim, FarCry2 no i oczywiście mój ukochany Portal, Portal 2 oraz Portal Stories: MEL. Prowadziłem do niedawna kanał na YT, ale hejty minie troszkę chyba przerosły... Jaki ja jestem: Moje główne cechy to nie poddawanie się emocjom i wybuchowość. Już tłumaczę o co chodzi bo po przeczytaniu można by stwierdzić, że nie można łączyć jednego z drugim... U mnie, połączenie tych dwóch cech jak na razie zawiodło jedynie kilka razy. Można na mnie krzyczeć, obrażać i zwyzywać od najgorszych. Mogę doświadczyć wielu rzeczy na które inni albo by się załamali albo wręcz przeciwnie wybuchli niczym petarda. Moge wysłuchać minutowej wiązanki w moim kierunku, a potem uśmiechnąć się, odwrócić i odejść. Nie robią na mnie, żadnego wrażenia tego typu zaczepki. Wybucham tylko w skrajnych przypadkach, gdy ktoś podrażni to co właśnie najbardziej chronię...Uczucia. Jeden z takich "wybuchów", a właściwie jego efekty odczuwam do dziś, a pamiętają go jedynie niektóre osoby z serwera... Dodałbym jeszcze energiczność. Nie potrafię usiedzieć na miejscu. Nawet w mc jak nie siedzę na Ts, forum lub yt to nieustannie biegam i czytam chat. Poza tym mam gołębie serce. Co ktoś potrzebuje to zrobię, dam itd. Czasem się trochę podroczę, ale w efekcie i tak pomagam jak mogę. (i nie, nie mówię tego w kontekście pomocnika) To jednak wymaga trochę asertywności z mojej strony i czystej karty u kogoś kto prosi mnie o coś. Co tu jeszcze więcej napisać...? Witam Was jeszcze raz i myślę, że będzie nam się miło grało Pozdrawiam, Kruku B)
Zasmucę cię. W 1.9 na CA nie będzie paralotni. A tak na powqrznie, to dobrze poznać cię od trochę innej strony.
Gangstar... Używanie przecinków nie boli... Na CA, tak to w 1.9 będzie paralotnia, ale na CA nie będzie :\
O! Kurka naprawdę przestałeś prowadzić YT ?? Ciasno. Poza tym, ogromne sygnaturki nie robią na mnie wrażenia. Dodaję do zblokowanych. PS Potwierdzam na CA nie będzie Skrzydeł. #NotGayEnoughForMe #ReputkiNieBędzie #Villager #ŁadneToZOchronąSkrzydłem #Udawałem
Masz szczęście, że potrafisz tak ładnie rysować. Jedyne, co ja potrafię narysować realistycznie to ręka ._. Odkop. Zamykam. Three