Imię: Julia Dokładny nick w grze: JuliaJo99 Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: W grze przebywam 3/4 nawet czasami 5 godzin. Najchętniej gram na serwerach Creative. Data urodzenia: 24.07.2001 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja:[/color] Data: Wrzesień 2013. Wersja: Minecraft 1.5.2 Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Data: Czerwiec 2015 Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nie Nigdy Nie Byłam Karana. Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie: Tak byłam pomocnikiem w grze MineCraft 1.5.2 Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Ogólnie to nic. Serwer bardzo fajny. Tylko czasami gracze zaśmiecają chat. Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Pomocnik Musi Pomagać Graczom. Ogarniać Chat. /kick (nick) powód /mute (nick) czas wyciszenia gracza Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Chciałabym pomóc (lubię pomagać) Chciała bym zobaczyć jak to jest być pomocnikiem W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Jeśli gracze nie przestaną spamić itd. /mute nick Jeśli gracze będą sie zachowywać źle wobec innych graczy /kick nick Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak bardzo lubię pomagać, myślę że poradziła bym sobie na stanowisku pomocnika. Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Nazywam się Julia mam 15 lat (rocznikowo). Mieszkam w Warszawie. Jestem pomocną dziewczyną, pomagam w szkole osobom, które są smutne. Bardzo dobrze się uczę, moja średnia w tamtym roku to 4.82 (załapałam się na czerwony pasek) Moja ksywka w szkole to Mała (chociaż jestem duża) Kocham zwierzęta, to moi przyjaciele Moje ulubione gry to: - MineCraft - the sims 3. Moim największym marzeniem jest zostać pomocnikiem Craftapple. Określ swoją dyspozycyjność: Cały czas jestem do dyzpozycji. Odrazu kiedy wracem zse szkoły jak najszybciej odrabiem lekcje i biegnę grać w MineCrafta. Umotywowanie podania: Ekipo chciałabym z wami współpracować. Jestem pomocną i spokojną osobą, jednak czasami jak ktoś mnie wkurzy nie wytrzymuje. Dziękuje bardzo :* Mam Nadzieję Że Uda mi się zostać Pomocnikiem... Pozdrawiam Julia
Z nicku na forum wynika, że karana byłaś niejednokrotnie. Nicku wspomnianego w podaniu ani razu nie zdarzyło mi się zobaczyć w grze. "Moim największym marzeniem jest zostać pomocnikiem Craftapple." Prawda nie szkodzi... " Jestem pomocną i spokojną osobą, jednak czasami jak ktoś mnie wkurzy nie wytrzymuje." Nie ma nic ważniejszego w trudnych chwilach, niż opanowanie. "Chciała bym" Więc tak wygląda ortografia ludzi, którzy mają niewiele wyższą średnią ode mnie... "Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Pomocnik Musi Pomagać Graczom. Ogarniać Chat. /kick (nick) powód /mute (nick) czas wyciszenia gracza" Z tego co mi wiadomo, to w środku zdania nie używa się dużych liter. Czyżby coś było kopiowane? Jeszcze mogę trochę wymieniać, ale mi się nie chce Jestem na nie
Na nie. Czasami trzeba mówić prawdę. Jakoś rzadko widzę cię na serwerze ( nie mówię ze nie grasz). Błędy ortograficzne, interpunkcyjne i tak zwane literówki. Wiek też nie świadczy czy można zostać pomocnikiem czy tez nie. I jeszcze jedno zaczęłaś grać w mc i od razu masz chatmoda czy tam pomocnika coś mi to brzmi podejrzanie. (Chyba dalej nie ma co wymieniać )
Mam do was pytanie.. Chyba człowiek ma prawo coś źle napisać. Przeczytajcie sobie podania innych graczy!!!
Napiszę ja coś nie coś: Na TAK: - wiek, Na NIE: - Nie pomagasz, nie udzielasz się na forum, - Jako gracz Chandell2003 kojarzę cię ale na tym nicku nie. Jakieś zdania dodatkowe: Udzielaj się jak najwięcej na forum oraz w grze, Pokaż się jaką jesteś osobą i wykaż się graczom że jednak ci zależy na randze ::Pomocnik::, MineCraft się nie pisze tak tylko normalnie Minecraft . Podsumowanie Jestem na NIE. Spróbuj za miesiąc