MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Kod sms

Dyskusja w 'Pytania i Problemy' rozpoczęta przez użytkownika Toper, 14 Kwiecień 2014.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Toper

Toper Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Elo elo Słuchajcie mnie ludzie. Mój ziomeczek, przyjaciel wysłał sms bo chciał stak kox ;). No i git wysłał, i czeka czeka czeka, a tu nie ma sms'a zwrotnego czy jak to tam. Napisał do nich wiadomość co i jak ale jescze nie odpisali. Kasa z konta poszła, to jest ok. 13 zł. Sms'a wysłał wczoraj między 14.00 a 14.30.

Ja 5-10 min wcześniej kupowałem stak slimballi, i wszystko przyszło bez problemu. 10-20 sek czekałem na KOD.

Wracając do kolegi, piszę ja ponieważ on nie ma czasu i konta na forum. Mogę podać jego numer ale Infiemu na PW, bo tutaj zaraz jakiś noobek zacznie wydzwaniać.. Wiedzie jacy są ludzie. Sorry za błędy jeśli jakieś są, ale pisze to w pośpiechu i nie zwarzam na to.

Z Góry dzięki za pomoc ;)

Reklama
  2. Rotmiszcz

Rotmiszcz Użytkownik

Docenione treści:
    1
    https://ssl.homepay.pl/reklamacje/

3. Toper

Toper Użytkownik

Docenione treści:
    0
    wysyłaliśmy już. Nie ma odpowiedzi. W tym problem...

4. Rotmiszcz

Rotmiszcz Użytkownik

Docenione treści:
    1
    Kupiłeś usługe od homepay

Tylko oni mogą coś z tym zrobić
    Spamuj im na skrzynie i tyle

Pozdro

5. Toper

Toper Użytkownik

Docenione treści:
    0
  6. Craftapple.pl

Craftapple.pl Administrator
    Członek Ekipy Administrator

Docenione treści:
    589
    Jedyne logi jakie posiadam to: Nick, usługa, kodsms, ile wpłynęło mi, data.

Zakup w sklepie jest zapisywany w logach, oraz realizowany dopiero gdy wprowadzi się w bramce sms nick i kod. To znaczy, że jeśli nie dostałeś sms-a, i nie wprowadziłeś go na stronie, ja nie dostałem pieniędzy. Nie mam wglądu do wszystkich wysłanych sms-ów, oraz numerów telefonów. Więc jeśli kod nie przyszedł, lub jest błędny, należy ten fakt zgłosić operatorowi płatności, czyli firmie:

Homepay Sp. z o.o.
    ul. Stefana Żeromskiego 27
    96-500 Sochaczew

Z doświadczenia wiem, że rozpatrzenie reklamacji nie powinno trwać długo (w moim przypadku odpowiadali w 5 minut) ale domyślam się że piszecie do nich w tak chaotyczny sposób jak na forum. Zwykle winnym jest kupujący, który robi pomyłkę w numerze lub treści sms-a (zazwyczaj w treści sms-a)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę