Witam bardzo serdecznie, i już na wstępie chciała bym prosić o wybaczenie mi tej chwilowej nieobecności początkowo spowodowanej wakacjami, ale ostatecznie była również spowodowana zmianą operatora sieci. Dodatkowo chciała bym się jakoś podzielić swoimi doświadczeniami z wakacji / jak je spędziłam i czy było fajnie. Wakacje - Otóż wakacje spędziłam u cioci w Irlandii, w centrum Dublinu. Byłam na wybrzeżu, zwiedzałam zamek "Dublin Castle", i również byłam na jednym ze stadionów. Ale za najbardziej wyjątkową wycieczkę jednak uważam - zwiedzanie latarni morskiej i cało - dniowe zwiedzanie browaru Guiness'a [nie potrafię tego napisać]. Swoje Wakacje uważam za udane, jednak przejdę teraz do drugiej rzeczy, która spowodowała moją nieobecność. Zmiana Operatora Sieci - Przez pewien czas borykałam się z problemem tego, że co chwila była awaria sieci czy inne irytujące wydarzenie, dlatego również zostałam zmuszona do zmiany operatora, jednak teraz myślę że problem został rozwiązany ------------------------ Z góry dziękuje za poświęcony czas na czytanie wątku.
To siemka ponownie graj jak ile chcesz pogadaj z przyjaciółmi przyjaciółkami na mc. I życzę ci najlepszej gry Dahaka Pozdrawiam