Witam miałem wrócić na serwer, nawet trochę grałem ale jednak rezygnuje z pewnych powodów. Liczyłem na jakieś UB po tych 2 latach ale ok nie dostałem i trudno da się przeżyć. Ale wk****a mnie pewien Administrator, który ignoruje mnie we własnych sprawach. Nie liczcie, że przyjdę czytać wasze odpowiedzi, bo najprawdopodobniej dziś odejdę na zawsze. Wspomnę parę osoo które pamiętam: Creative322 niegdyś słynny władca WG Polaczekk myślę że utrzymamy kontakt ThreeEyedMaster obyś żył miło na CA Crytal no elo mam Skype'a do xb Jeśli o kimś zapomniałem to ma problem bo już tu nie wrócę.
Serio myślałeś, że dostaniesz tu UB za darmo? Przecież ten serwer stał się P2P i im tylko pieniądze w głowie. Ten serwer to już nie ten sam co był jakieś 3-4 lata temu. Ogólnie w tym roku też napisałem prośbę o UB, bo byłem tylko ciekawy czy w ogóle dostanę go. Jak widać, nadal stosują zasadę "Daj nam pieniądze, a my damy Ci UB". Więc ten, nie marnuj swojego cennego czasu na jakieś skorumpowane serwery.
Nie odchodzę dlatego że nie mam UB bo nie o to mi chodzi. Ale podejście tych ludzi do gry mnie rozwala