MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Konto

Dyskusja w 'Pytania i Problemy' rozpoczęta przez użytkownika Deadfox, 1 Styczeń 2017.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Deadfox

Deadfox Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Witajcie​

Dzisiaj ok. godziny 20:40 wszedłem na minecraft i wpisałem nowo ustawione hasło. Jednak system odrzucił moje hasło.

Sprawdzałem wszystko uważnie caps lock, literówki oraz stare hasło. Również nie podawałem nikomu hasła.

Bardzo byłaby mi szkoda, gdybym stracił mojego Deadfoxa :c. Zakupiłem rangę premium. Równowartość moich zakupów wynosi ok. 50zł (Łączny koszt usług zakupionych przeze mnie).

Sprawdzałem emaile, jednak dodałem jeden do innego konta. Dodatkowo próba zalogowania się na sklep przebiegła negatywnie (Również sprawdzane możliwe błędy i stare hasło)

Jeśli zobaczyliście mój nick w godz. 16:00-20:30 to już wiadomo, że ktoś się włamał i zmienił moje hasło. Napisałem hasło na karteczce żebym nie zapomniał.

Po poprzednio przeze mnie oglądanych wątkach widziałem, że nie każdemu się udało odzyskać swoje konto. Więc prosiłbym bardzo o uchylenie punktu 6 i 8 z paragrafu 5 regulaminu. Dla niewiedzących.

PS: Chyba punkty nie zostaną uchylone. Czas pokaże...
    Życzę wam wesołego 2017​

Reklama
  2. Ladavi

Ladavi Więzień numer #3147

Docenione treści:
    592
    Jeśli nie dodałeś maila do swojego konta to niestety, nic się nie da zrobić.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę