Imię:Oliwia Dokładny nick w grze:LaserGirl Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej:1-2 godz. najczęsciej na creative i na survivalu , a czasami na skyblocku Data urodzenia:2005 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja:zaczęłam na wersji 1.8.9 w 2015 roku Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple:24.09.2015 Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum:Nie , nigdy Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie:Tak Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapplela mnie wszystko jest w porządku. Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: /kick nick - Wyrzuca gracza z serwera /mute nick - np. 24h, 10min, 7day - Pomagać moderatorom w ogarnianiu czatu. - Zgłaszać wszelkie problemy/usterki/bugi dla ViceAdministratora lub Administratora. - Pomagać graczom w ich problemach, wyjaśniać działanie komend - Uczestniczyć w życiu serwera/dyskusjach na forum. - Być dyspozycyjnym (Wykonywać dodatkowe czynności, wskazane przez Vice/Administratora, Moda) Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem:Bardzo lubie pomagac innym a czasami na chacie jest brak porządku . W jaki sposób załagodzisz powstałe konfliktyowiedziałabym żeby sie uspokoili , zapytałabym pózniej co się stało , posłuchałabym obydwu stron i zastosuje odpowiednie rozwiązanie Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak , posiadam Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Mam na imie Oliwia i myśle że jestem miłą osobą . Jestem kapitanem drużyny piłki ręcznej (dziewczyn) i jestem z fox12 w poczcie sztandarowym w szkole .Jesli chodzi o szkołę to moje ulubione przedmioty:w-f , j.angielski i Matma . Moje zajęcia pozalekcyjne to j.angielski i tenis ziemny . Lubie też nawiązywac nowe kontakty z ludźmi . Określ swoją dyspozycyjność:Z rana 10.00-11.30 wieczorem 19.00-21.30 Umotywowanie podania:Chciałabym się dostac na range Pomocnik . Dziękuje za uwage .
Zastanawiam się czy warto startować na pomocnika w tak młodym wieku i dawać rangę, nie oszukujmy się, dzieciom. Chciałbym też zauważyć zabójczą aktywność na forum wynoszącą aż 2 posty, w co zalicza się to podanie. A jak wiele osób z administracji i ekipy twierdziło: jak również w obowiązkach pomocnika jest napisane: Pominę stawianie spacji przed przecinkami.. Dopisałbym jeszcze parę rzeczy, ale jestem spiskującym leniem więc nie będę się wysilał. Także jestem na NIE.