Imię: Marcin Dokładny nick w grze: LemonTerror Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Około 4 godziny dziennie oraz najchętniej jestem na Skyblocku. Data urodzenia: Urodziłem się 24 maja 2001 roku. Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Zacząłem grać w minecrafta od 1.1.2 wersji. Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Nie dawno, około 2 tygodnie temu ale już zdążyłem się zaprzyjaźnić z kilkoma graczami. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nie, nigdy nie byłem. Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie: Tak, pełniłem funkcje chatmoda na serwerze 500 osób oraz administratora na serwerze 100 osób. Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Na pewno chciałbym zmienić sposób w jakim porozumiewają się gracze. W większości to są przekleństwa które są cenzurowane jedynie ukośnikiem przez co młodsza część graczy jest wystawiona na czytanie wulgaryzmów. Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Pomagać graczom w ich problemach i wyjaśniać działanie komend, Być dyspozycyjnym, Uczestniczyć w życiu serwera oraz forum, Pomagać moderatorom w ogarnianiu czatu, Zgłaszać błędy/bugi dla Administracji. Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Ponieważ chciałbym wprowadzić do serwera wiedzę jaką posiadłem będąc chatmodem i administratorem na tych dwóch serwerach oraz chciałbym pomagać graczom żeby chętniej spędzali czas na owym serwerze. W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Starałbym się nie skazywać jednej z obu stron na cierpienie. Chciałbym żeby każdy był zadowolony z mojej pomocy. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak, uczęszczam na organizowane przez moją szkołę zajęcia z ludźmi chorymi, pomagam im w rzeczach z którymi mają trudności. Opisz swoją osobę: Jestem zabawny, inteligentny oraz pomysłowy. Interesuje się informatyką, historią, służbami mundurowymi oraz lotnictwem. Chodzę do szkoły z rozszerzonym angielskim. Dzięki temu mógłbym pomagać graczom obcojęzycznym żeby serwer był otwarty na różne typy graczy. Wraz z szkołą chodzę na zajęcia dodatkowe takie jak strzelnica, teatr lub wolontariat. W przyszłości zamierzam iść do szkoły wojskowej w Dęblinie. Określ swoją dyspozycyjność: Jestem obowiązkowy, potrawie zawsze znaleźć czas na grę oraz pomoc innym, na serwerze jestem często więc nie było by żadnego problemu ze znalezieniem mnie. Umotywowanie podania: Jak pisałem wyżej chciałbym pomagać graczom młodszym oraz obcojęzycznym. Myślę że to mogłoby poszerzyć zasięg serwera. Mam nadzieję że rozpatrzycie moje podanie.
Przebywam codziennie po kilka godzin na skyblocku i nie widziałem, żebyś pomagał graczom. Podanie trudno się czyta. Fajnie byłoby dodać tutaj jakieś kolory lub pogrubioną czcionkę. Uważam, że powinieneś poczekać jeszcze miesiąc, ponieważ dwa tygodnie gry to stanowczo za mało. Staraj się przez ten czas poprawić swoją aktywność na forum i na serverze. Jestem na NIE.