MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

LemonTerror

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika LemonTerror, 1 Sierpień 2016.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. LemonTerror

LemonTerror Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Imię: Mam na imię Marcin.

Dokładny nick w grze: LemonTerror

Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Codziennie przebywam około 4 godziny dziennie, najchętniej na skyblocku ale na creative też się pojawiam.

Data urodzenia: 24 maja 2001 roku.

Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: W minecrafta gram od wersji 1.1.2 i zacząłem około w wrześniu 2010 roku.

Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: 14 czerwca 2016 roku.

Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nie, nigdy nie byłem karany.

Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie: Tak, pełniłem funkcje chatmoda na serwerze 500 osób oraz administratora na serwerze 100 osób.

Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple:
    Chciałbym zmienić to jak gracze rozmawiają, ich rozmowy posiadają pełno wulgaryzmów. W większości przypadków gracze obchodzą blokadę. Na serwerze gra pełno osób w wieku 8-10 lat, na pewno czasami się zdarzy że rodzic wejdzie do pokoju dziecka i zauważy co piszą inni gracze, i wtedy tracimy kolejnego gracza z serwera. To będzie mój pierwszy cel do zmiany.

Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Pomagać graczom w ich problemach i wyjaśniać działanie komend, Być dyspozycyjnym, Uczestniczyć w życiu serwera oraz forum, Pomagać moderatorom w ogarnianiu czatu, Zgłaszać błędy/bugi dla Administracji.

Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Bardzo lubię pomagać graczom i przekazać wiedzę jaką przejąłem z tych 2 serwerów na których pełniłem funkcję chatmoda i administratora.

W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Tak żeby jakaś ze stron nie została pokrzywdzona. Chciałbym żeby każdy był zadowolony z mojej pomocy.

Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi:
    Tak, uczęszczam na organizowane przez moją szkołę zajęcia z ludźmi chorymi, oraz bardzo często w rozgrywkach asg musimy zaufać drugiej osobie, lub kierować całą drużyną.

Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań.Jestem zabawny, obowiązkowy, mądry, posłuszny oraz jedna porażka nie powstrzyma mnie od dążenia do celu. Interesuje się informatyką, historią, służbami mundurowymi, lotnictwem oraz rozgrywkami ASG. Bardzo dobrze posługuję się językiem angielskim i myślę że ta umiejętność będzie dobra do pomagania graczom obcojęzycznym żeby serwer był otwarty na różne typy graczy. W ciągu roku szkolnego uczęszczam na zajęcia dodatkowe typu wolontariat, strzelnica, szermierka, teatr. W przyszłości zamierzam iść na lotnictwo do Dęblina.

Określ swoją dyspozycyjność: W wakacje mam pełno czasu do gry i pomocy innym lecz w roku szkolnym na pewno znajdę czas na grę. Na serwerze jestem prawie codziennie.

Umotywowanie podania: Jak pisałem wyżej chciałbym pomagać graczom młodszym oraz obcojęzycznym. Myślę że to mogłoby poszerzyć zasięg serwera. Mam nadzieję że rozpatrzycie moje podanie pozytywnie.

Reklama
  2. Marcinek7

Marcinek7 Użytkownik
    Zasłużony

Docenione treści:
    61
    Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: 14 września 2016 roku. ??

Podanie ładne, czytelne, treściwe. Dość sporo przesiaduję na SkyBlocku i słabo kojarzę Twój nick. Aktywność na forum mała, więc jestem za tym, żebyś zaczął się udzielać na serwerze jak i na forum i spróbował za miesiąc. Powodzenia!

Jestem na nie.

3. Diarect

Diarect Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Podanie jest ładne, wszystko przejrzyste i nie trzeba się trudzić, żeby to przeczytać. Brak odpowiedzi na pytanie, "Jakie uprawnienia posiada Pomocnik" Na forum się nie udzielasz. Masz tylko 5 postów, mało. Na serwerze Cię nie widuję, a co za tym idzie - nie widzę żebyś pomagał, ale to pewnie dlatego, że grasz na SkyBlocku, a ja tam nie przesiaduje nie wiadomo ile. Jestem NEUTRAL

4. fox12

fox12 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Witaj​

Tak jak wypisał Diarect, również jestem na neutral, widziałem jak kiedyś komuś pomogłeś, Podanie spoko.Popraw ten 14 września :D

5. xXSoniaXx

xXSoniaXx Użytkownik

Docenione treści:
    8
    Daj się poznać graczom :)

hmmm czy tylko mi nie zgadza się z tą datą?

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę