MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Lloyd_Garmadon

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika Lloyd_Garmadon, 11 Wrzesień 2016.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Lloyd_Garmadon

Lloyd_Garmadon Użytkownik

Docenione treści:
    1

Imię:Dominik

Dokładny nick w grze:Lloyd_Garmadon

Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej:1 godzine przebywam i gram najchętniej na trybie Creative

Data urodzenia:10 kwietnia 1998

Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Wersja:1.2.5 Data rozpoczęcia: 14.11.2013

Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple:8.08.2015

Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum:2 razy bana dostałem

Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie: (Skopiowane powód:Nic innego się nie działo) Tak kiedyś zostałem WspółZałożycielem na serwerze mojego kolegi ale niestety miałem nie szczęście kolega nie chce mnie już jako WspółZałożyciel i woli aby Vice Admin zaawansował na współzałożyciela

Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple:Jak będzie następna edycja pomyśle :)

Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Obowiązki
    - Pomagać moderatorom w ogarnianiu czatu.
    - Zgłaszać wszelkie problemy/usterki/bugi dla ViceAdministratora lub Administratora.
    - Pomagać graczom w ich problemach, wyjaśniać działanie komend
    - Uczestniczyć w życiu serwera/dyskusjach na forum.
    - Być dyspozycyjnym (Wykonywać dodatkowe czynności, wskazane przez Vice/Administratora, Moda)

KOMENDY:
    /kick (Nick Gracza) (Powód) Np /kick Lloyd_Garmadon Netykieta
    /mute (Nick Gracza) (Czas Wyciszenia) Np /mute Lloyd_Garmadon 10 min

Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem:ponieważ lubie pomagać graczą od chwili gdy napisałem poprzednie podanie (Staram się być miły :) ) tak jak i samym Administratorom! Zostałem na jednym serwerze pomocnikiem i bardzo lubie pomagać administratorom nawet wiem jak łatwo pomagać

W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty:

Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi:Tak, Posiadam

Opisz swoją osobę: (nic się nie zmieniło oprócz że lubie inny sport więc skopiowane)Jestem Dominik mieszkam w Poznaniu stałem się miłą osobą gdy zauważyłem komentarze pod poprzednim podaniem więc postanowiłem się zmienić na dobre nie mam żadnego talentu mój ulubiony przedmiot w szkole jest Informatyka i Język Angielski mój ulubiony sport Boks mam zwierze domowe czyli psa kocham go bardzo tak jak moją rodzine to wszystko

Określ swoją dyspozycyjność:Mogę zawsze z każdym graczem dobrze się dogadać posiadam Skype być może będę miał gadu-gadu Team Speaka nie będę miał bo nie lubię rozmawiać w grupach

Umotywowanie podania: Chciałbym pomóc ekipie w utrzymaniu serwera, Aby na serwerze nie było wulgarnych graczy, W pilnowaniu Chatu

Postarałem się być miły i myśle że administratorzy zauważyli jak staram się i zwracam uwagi graczą chociaż że gracze niektórzy mówią Morda taki jeden gracz do mnie powiedział jak na czerwono napisałem (Nicku tego gracza nie pamiętam) Netykieta! a ten gracz Morda i przepraszam za to ale naprawdę to było więc

Dobranoc!

Reklama
  2. exploding_tnt111

exploding_tnt111 Użytkownik

Docenione treści:
    1
    nawet nawet podanie :pP

3. Lloyd_Garmadon

Lloyd_Garmadon Użytkownik

Docenione treści:
    1
    Dziękuje życze powodzenia jak ty napisz podanie :)

4. exploding_tnt111

exploding_tnt111 Użytkownik

Docenione treści:
    1
    Thx ps: jak admin odpisze dla ekipy pozdrowienia!!

5. Inevara

Inevara Użytkownik
    Zasłużony

Docenione treści:
    322
    Nie odczekałeś miesiąca od zamknięcia ostatniego podania.

Obowiązki i komendy- copy-paste.

To jak w końcu?

Nie widuję cię na serwerze jako osobnika, który jakoś szczególnie zasługiwałby na rangę.

2 razy byłeś zbanowany.

To tak w skrócie.

Jestem na nie.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę