Witajcie, Przekopując ściany kamienia w pobliskich jaskiniach natrafiałem na komunikat o tym, że wchodzę na teren czyjejś działki (na głębokości 10-20 bloków na skały macierzystej). Na moje szczęście wszelkie rudy diamentu znajdowały się poza zasięgiem takich działek, jednak proponuję, aby od bloku dźwiękowego wyznaczającego granicę działek maksymalna głębokość / wysokość / szerokość była jednakowa. Kuriozalne w mojej ocenie jest to, że ktoś zajmuje działkę i nie wykorzystuje podziemnego potencjału, skupiając się na budowaniu domków (jeśli w niektórych przypadkach można mówić o kreatywności) na powierzchni. A działając w imię zasad "kto pierwszy, ten lepszy" każdy powinien mieć równe same szanse na wzbogacanie się poprzez wydobycie rud. Pozdrawiam
Nie do zrealizowania na tej edycji serwera. Wyobraź sobie te wszystkie piwnice ze skrzynkami na wys 5-16. Sam mam magazyn na takiej głębokości a w nim cały mój serwerowy dobytek Poza tym pomysł fajny, widziałem coś podobnego na innych serwerach