Takich informacja administracja jeszcze nie ujawniła. Ale wystarczy się cieszyć eventami organizowanymi przez graczy <3
Gram już 2 tygodnie i jeszcze nie widziałem eventu od graczy. POZDRAWIAM!!! Kochany Fiolasek <kocham>
Nie nabijajcie sobie nawzajem postów Nie ma żadnych eventów? Konkurs pvp dla przykładu jest nagroda pocieszenia Więc mi nie gadać że serwer do bani bo eventów nie ma... bo są tylko ostatnio coś mało Nie powiedziałem że ktoś z nich to napisał... na czacie ktoś to napisał :/
Nikt nie napisał, że serwer do bani, więc nie wiem skąd ty to wziąłeś... Sprawa wygląda tak: 1. Eventy graczy - administracja ich nie kontroluje - ogłaszane poprzez chat danego trybu 2. Eventy serwerowe a. małe - organizuje je administracja lub czasami ekipa - ogłaszane zazwyczaj jedynie na chat danego trybu. b. duże - organizowane przez administrację - zazwyczaj ogłaszane w dziale ogłoszenia na forum http://craftapple.pl/forum/forum-10.html Z tego wynika, że musisz obserwować dział ogłoszenia na forum oraz zerkać na chat.
Kruku jeden normalny gracz który potrafi wytłumaczyć A nie wymyśla mysląc ze administracja go pochwali +rep
Kapiwegiel ty masz coś chyba z oczami czy ja coś napisałem że serwer jest do bani mi się serwer bardzo podoba jak się tobie nie podoba to już twoja sprawa