MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

MineSwiatPL

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika OliwiakPL, 9 Lipiec 2016.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. OliwiakPL

OliwiakPL Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Imię:Oliwia

Dokładny nick w grze: MineSwiatPLblog

Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: ok.2 godz. na SB i 4 na Creative

Data urodzenia: 2006r.

Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: 2014r. MinecraftPE

Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: 20 kwietnia
    Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nie, nigdy

Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie: Niestety nie

Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Trochę ogarnąć chat, Craftapple nie potrzebuje więcej zmian

Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik:pomocnik musi ogarniać chat, pomagać graczomi zgłaszać Administracji problemy. Ma też uprawnienia do komend:
    /kick :NazwaGracza:
    /mute :NazwaGracza: :Czas:

Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Lubię pomagać, często jestem na Craftapple

W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Najpierw porozmawiam z graczami, żeby wyjaśnić problem, jak nadal będą się zachowywać w sposób nieprawidłowy, wyrzucę lub zbanuję graczy/gracza

Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Jak najbardziej

Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań.
    Jestem Oliwia i lubię koty. Zwykle jestem miła, czasem jednak nie. Lubię placki, ciastka i lody. Uwielbiam oglądać Dr. Housa na Fox, interesuję się modą. W szkole jestem raczej lubiana.

Określ swoją dyspozycyjność:Cały dzień

Umotywowanie podania:
    Na pewno sprawdzę się w roli Pomocnika
    [hr]
    =*.*=

Reklama
  2. Inevara

Inevara Użytkownik
    Zasłużony

Docenione treści:
    322
    Aaa, wypowiem się.

Zacznę od tematu- prawie dobrze, niewłaściwy nick został podany.

Data urodzenia to nie jest tylko rok, to też dzień i miesiąc. Poza tym osoby w tym wieku raczej nie mogą być dobrymi kandydatami ze względu na ogólny stan psychiczny takich osób.

Data rozpoczęcia gry tutaj i czas gry... Nigdy nie zdarzyło mi się zobaczyć cię na serwerze (poza dniem dzisiejszym). To jednak, co działo się dzisiaj, i tak do mnie nie przemawia. Pytanie o inne serwery z otwartą rekrutacją raczej nie mówi dobrze o tobie jako o potencjalnym kandydacie, szczególnie że to była cała twoja aktywność na chacie (chyba że czegoś nie widzę).

Punkt opisujący twoje motywy. Każdy może napisać, że lubi pomagać i często tu jest, jednak do pomagania rangi nie potrzeba. Jest wiele osób, które pomagają i często są na serwerze, a o rangę się nie starają.

No a tutaj aż użyję BB.
    1. W takich sytuacjach powinno się umieć rozwiązywać problemy bez komend.
    2. Zbanujesz? Na pewno? W jaki dokładnie sposób? Czy jest to zgodne z Regulaminem?

Pytanie o umiejętność współpracy. Tutaj zwykle oczekuje się jakichś bardziej rozbudowanych wypowiedzi, zwykłe "tak" czy twoje "jak najbardziej" do rozbudowanych wypowiedzi się nie zaliczają.

Gwóźdź postu- punkt opisujący twoją osobę. 5 rozbudowanych zdań. Uważaj z nożem, jak piszesz podania, trochę ci się pocięły te zdania, rozbudowanie zniknęło. W tym punkcie nie chodzi o to, kim jesteś i jakie masz zainteresowania. Jedno proste zdanie o twych cechach nie starczy, szczególnie że nie świadczy ono o tobie dobrze.

Dyspozycyjność. http://www.portal2sounds.com/1188 Nope.

Umotywowanie- zabójcze. Każdy może stwierdzić, że się sprawdzi, jednak nie każdy ma takie możliwości.

Jestem na nie, i to takie zdecydowanie nie, wiesz, takie nie-nie, mam nadzieję, że rozumiesz.

3. LeFreshFruit

LeFreshFruit Użytkownik

Docenione treści:
    0
    W sprawie podania:
    Czyli masz gdzieś ok. 9-10 lat. Zastanawiam się czy warto w tym wieku brać na siebie odpowiedzialność pilnowania czatu na serwerze pokroju CraftApple.
    W tym punkcie bardziej chodziło o zmiany mające urozmaicić graczom rozgrywkę lub poprawienie funkcjonowania serwera, a nie o twoje chęci zrobienia czegoś.
    Cóż, pomagać możesz i bez posiadania rangi Pomocnika, a to że jesteś często na serwerze.. jest mnóstwo ludzi grających tutaj po kilka godzin dziennie, więc trochę kiepski argument mający przekonać o tym, że to właśnie Ty masz zostać Pomocnikiem.
    A od kiedy to pomocnik może banować graczy?
    Cały dzień przed komputerem? A gdzie czas dla rodziny, znajomych czy choćby na swoje zainteresowania?

Także ze względu na wiele uchybień, a także w trosce o Twoje zdrowie jestem na NIE.

4. OliwiakPL

OliwiakPL Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Nie chodzi mi takie banowanie graczy
    komenda: /mute :NickGracza: :Czas:

Tak, cały dzień

A poza tym pomagam graczom na co dzień np. gdy nie znają jakiejś komendy

5. MCKAWKA

MCKAWKA Infomatyk, montażysta, fotograf

Docenione treści:
    3
    Od oceny podania się powstrzymam, ale wezmę pod uwagę inny aspekt.
    Jak na 10 lat to Oliwia jest strasznie dojrzała i bym ją podejrzewała że zaniża swój wiek. Nie wiem czy dzisiejsze dzieci są takie wyedukowane, dojrzałe itp, ale gdy ja miałam 10 lat (2k10) to pisałam "każdy" i "żółw" przez rz i u. Wypowiedzi są spójne, interpunkcja jest zachowana, ortografii nie można się w ogóle czepiać. Gdyby wypowiedzi był bardziej rozbudowane to byłabym szczerze mówiąc na małe tak, bo to jest po prostu niesamowite.
    Nie wiem co będzie za kilka lat.
    Pograj jeszcze trochę, poćwicz pisanie rozbudowanych zdań, trochę się zestarzej i widzimy się niebawem, powodzenia ;)

6. OliwiakPL

OliwiakPL Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Dziękuję za miłą odpowiedź :)

7. OliwiakPL

OliwiakPL Użytkownik

Docenione treści:
    0
    3 klasa, nie dzieci w moim wieku nie są takie mądre, niektórzy w mojej klasie ledwo potrafią czytać, ja czytam odkąd mam ok. 6 lat :)

PS. Fajna sygnatura, zgadzam się z nią

Reklama
  8. kapi188

kapi188 PREMIUM (||Vip+|| aeternus)

Docenione treści:
    20
    Brawo! Ja czytałem mając 4 lata, ale i tak jesteś pierwszą taką rekordzistką jaką widziałem.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę