Witam. Prawdopodobnie będę niedostępny do niedzieli gdyż w dniu dzisiejszym jadę w Bieszczady na szkolenie z buschcraftu. Dla zainteresowanych: Szkolenie zaczynam w Przemyślu o godzinie 15:30. Około godziny 16 ruszamy do miejscowości Cisowa w której będziemy nocować w lesie na głębokości 4-6 km. Jutro rano dalsza część zajęć oraz podróż do miejscowości Ustrzyki Górne. Tam wejście na szlak i planowane zdobycie szczytu Bieszczad "Tarnicy". Zejście ze szlaku i dalsze szkolenia. W trakcie szkolenia rozbijanie obozu. Niedziela. Szkolenie i powrót. Sprzęt na osobę: - plecak - nóż - menażka - hamak - ubrania w góry - mundur - minimalna ilość jedzenia - woda według potrzeb. Trzymajcie kciuki za nas ;-) Pozdrawiam. Kewin "shoga"
No to wrzucam zdjęcie z trasy właśnie jedziemy z krasiczycza do Sanokaczyli około 40 może 50 km Autostop żądzi :3
Powodzenia, wiesz raczej to jest troszkę, a nawet bardzo "nie kiedy" nie bezpieczne, więc uważaj na siebię Pozdrawiam i gratulaję fajnego hobby ;PP
No i szczęśliwie dojechaliśmy do Ustrzyk Górnych teraz kolacja i wielka burza mózgów czy wchodzimy na szlak? Mój przyjaciel chce ja trochę sceptycznie ale też pewnie pójdę na to Cel: Tarnica w nocy i oczekiwanie na wschód słońca A tym czasem Koniu (mój przyjaciel) rozpala ognisko w puszce zwanej "hobo" ;-)
Świetnie się zapowiada :shy: Ale oszukiści macie laptoka Życzę odpowiedniej pogody, bo o to że zabawa będzie przednia jestem spokojny
Teraz przytoczę słowa konia "Pogoda Kijowa... mogło by padać " Jutro jak będzie jasno to wrzucę zdjęcia ze wschodu słońca i sprzętu jaki mieliśmy ;-) [hr] To ruszamy ;-) mamy do pokonania 32 km pieszo ;-)
Pozdrowienia dla Panów ze straży granicznej kontrola trwała 40 minut :-/ Dostaliśmy ostrzeżenie przed Wilkami ;/ na co stwierdziliśmy, że się nie boimy i gonimy Dalej
Kurwa człowieku co nas to Cenzura obchodzi, Cenzura cie? Mam tez napisac ze jade do łaski na noc ja Cenzura i musze przebić 4 gumki ? I Cenzura Warna dostane ale przynajmniej powiem za wszystkich jaki Cenzura jestes....
Ogarnijcie każdy może tu pisać co chce, (nie naruszając regulaminu) od tego jest forum, nie interesuje Cię to? To nie czytaj proste
Zawiść ludzka i zazdrość, że ktoś ma pasje doprowadza do takich sytuacji :-D mógłbym się założyć, że nie dałbyś rady zrobić połowy tych rzeczy, które my robimy na luzie ;-) co do warna to rzeczywiście należy Ci się. Nie podoba Ci się to co pisze? Ignoruj to i po kłopocie. ;-) P.S. tym postem kończę dyskusje z Tobą. Bo w porównaniu do Ciebie ja nie neguje ludzi za ich pasje i nie daje się wciągnąć w kłótnie
Marysia012350, Ogarnij się. Jeśli Cie to nie interesuje to po co to czytasz? Tak jak adsone powiedziała, każdy może tu pisać co chce. Myślisz że twoje słowa go ruszają w jakikolwiek sposób? PS. Temat jest związany z grą. ----- Kewin (shoga) Miłej podróży. Nie przejmuj się tym co Ci napisali tu i jeszcze napiszą.
Ja jestem glópi nie ma sie przejmować a ty paciorek a ty jeszcze bardziej ;( Adsone na nowego chłopaka a ty smutasz ?