Ee Wakacje Zaczynajasie od 22 (lub 23 ) Czerwca, A przepraszam bardzo jest 22 czy 23 czerwca?? Polecam wizyte u okulisty.
O nie, Odezwal sie Kripu - Krol dramy! Taki przeciwnik Three ale na koncu okazal sie wielkim jego przyjacielem? Polecam zamknac jape hipokryto.
Nawet nie wiesz chłopcze czasem co piszesz. Jeżeli nie rozumiesz tego typu spraw to proszę, nie mieszaj się.
Yhm... Jako iż nie mozna przeklinac na naszym forum Opisze cie tak " Hipokryta, Kochajacy hipokryzję, Manipulując ludzmi, Oraz uczuciami " I prosze cie po raz ostatni zamknij paszcze bo smierdzi Hipokryzją.
Proszę skończ chłopie bo to co robisz jest żenujące. Co do relacji Ja-Three, to że krytykowałem jego sposób działania na Craftapple to nie znaczy że go nienawidziłem bądź nie lubiłem. Wręcz przeciwnie uważam że to sponio facet
Wiesz co to sarkazm? Wiesz co to retoryka? Jezelu tak to powinnes wiedzie co to angelKiller Nie wiem ile masz lat ze dajesz sie MI podpuszczac, to jest ZENUJACE, pajacu.
Używasz teraz jakiś randomowych słów by wyjść z sytuacji gdzie nie rozumiesz żartu zawartego na zdjęciu wysoko tam^^^. A w dodatku próbujesz przykryć tą żenującą serenadę tym że NO TO BYŁ TYLKO SARKAZM A TY DAŁEŚ SIĘ WROBIĆ. Problem jest w tym, że nawet z sarkazmu trzeba umieć korzystać