MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

moje podania

Dyskusja w 'Pytania i Problemy' rozpoczęta przez użytkownika adeluna7, 6 Kwiecień 2016.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. adeluna7

adeluna7 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Witam, z tej strony adeluna

Jak wiecie, od kiedy jestem na CA napisałam dwa podania. Żadne nie zostało zaakceptowane. Dobra, pierwsze rozumiem. Było na odwal się. Ale drugie było spoko.

Drugiego nie zaakceptowano, bo... Nie było BBCode :/ tylko że ja starałam się go zrobić, ale mi jednak nie wyszło.

Na dodatek zauważyłam, że pod moimi podaniami (pod drugim) było piekielnie mało odpowiedzi od graczy.

No sorry bardzo, ale pod kilkoma podaniami są dwie/trzy strony wypowiedzi, a pod moimi 1/pół. Nikt nie ma na to wpływu, ale ludzie!!

Ja osobiście staram się odpowiadać na wszystkie podania.

Dzięki za przeczytanie. Ten post to tak jakby
    "zażalenie"
    Pozdrawiam~adeluna

Reklama
  2. wickedskinner

wickedskinner Brodacz

Docenione treści:
    58
    Zdecydowanie nie ten dział, ale zanim zostanie on zamknięty albo przeniesiony, to postaram się rozwiać parę wątpliwości.

Nie od razu zbudowano Rzym. Ciągła praca nad sobą to bardzo ważny umiejętność tu na CA, i ty ją posiadasz. Nie można zgodzić się, że podanie zostało odrzucone wyłącznie z powodu braku BB-code - chodź może tak to wyglądało z racji rozgorzałej na ten temat dyskusji (ale mogło też być nie bez znaczenia). Ba, podania dużo lepsze nieraz zostały odrzucone, zatem to nawet nie kwestia tego, jak się przedstawisz, opiszesz.

Według mnie masz potencjał, aby w przyszłości zostać pomocnikiem. Wytrwałość, konsekwencja, upór i przede wszystkim tak jak już wcześniej wspomniałem ciągła praca nad sobą, bo sama chęć pomagania nie wystarczy.

Trzymam mocno kciuki, że następnym razem się uda.
    Pozdrawiam, wickedskinner.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę