kod: mistake imię:Kacper nick w grze: Mr_Mistake dzienny czas na serwerze:1 h ulubiony serwer: creative data urodzenia: 8.09.2002 data rozpoczęcia gry w minecraft: 1.03.2014 data rozpoczęcia gry na craftappple: 8.04.2014 kary: żadnej pełnienie podobnych funkcji na innych serwerach: nie pełniłem sugerowane zmiany: w serwerze creative aby włączyć ustawienia i dodatki dla vipa i svipa powinno się przywołać obiekt którym włącza się wyżej wymienione funkcje zadania pomocnika: pomoc modom w kontrolowaniu czatu i ewentualnie wyszukiwanie błędów Pomocnikiem chciałbym zostać by pomóc usprawnić serwer w razie błędów, lecz nie wykorzystywałbym tego miana tylko by pochwalić się przed kimś ponieważ to nie było by zgodne z zasadami gry bo na pewno są ludzie którzy chcą tylko różne komendy używać załagodzanie sporów: gdyby któryś gracz spamił by najlepiej było by go powiadomić o nie spamieniu lub powinienem "zaszyć mu usta" ()tylko w przypadku przekleństw lub złych wyrazów()\ umiejętność współpracy z ludźmi: jestem w tym dobry o sobie: jestem sprawiedliwą osobą.nie żądam zbyt wiele.jestem pomocny.mam młodszego brata którym musze sie opiekować i dla tego można powiedzieć że jestem opiekuńczy. pragnę tylko pomóc nie zniszczyć serwer czy inne tak długo i ciężko zakładane serwery. dyspozycyjność: wielka motyw podania: chciałbym pomagać i współtworzyć ten serwer .gwarantuje że dzięki mej pomocy gracze nie łamali by swoich praw i obowiązków.
No nie wiem.. Wzór jest nie taki sam jak na forum... Polecam na przyszłość skopiować cały wzór (w tym kodzie) i wkleić. Jak na razie NEUTRAL
Podanie nie zgodne ze wzorem, dlaczego? Jest w tekście dodane kilka punktów których w oficjalnym wzorze na podanie pomocnika nie ma. Brak jakiegokolwiek zaangażowania w życie serwera jak i na forum. Nie pomagasz w grze, co skutkuje tym, że nie dostaniesz się do ekipy. Ortografia jak i interpunkcja na bardzo niskim poziomie. Musisz się jeszcze wiele nauczyć. Zdobyć doświadczenie, być aktywnym na serwerze jak i uczestniczyć w różnych zabawach jak i problemach na forum serwera. Zdobądź zaufanie graczy, bądź dla nich miły, a także dawaj im wsparcie. Pomagaj im, bądź miły, uczynny i pomocny. Masz dopiero 14 lat, jesteś jeszcze młodym człowiekiem co z czasem do wszystkiego dochodzi. Uczysz się na bieżąco nowych rzeczy, stajesz się lepszym człowiekiem. Nie będę Ci oceniał podania, bo byłbym na nie, a w tym nie o to chodzi. Należy dawać graczom wskazówki które wykorzystują w dalszym życiu. Jak przysłowie mówi "Czego Jaś się nie nauczy, tego Jan nie będzie umiał". Ucz się jeszcze, poprawiaj błędy i złóż Podanie za miesiąc. Przyłóż się do niego i postaraj się pokazać z jak najlepszej strony. Życzę Powodzenia.
Podanie napisane zostało wg mnie fatalnie. "kod: mistake" każdy czytający to nie będzie widział o co chodzi. Osobiście nigdy Cię nie widziałem na serwerze.Wiek masz odpowiedni do tej funkcji.Podanie zawiera wiele nie potrzebnych punktów,których nie ma we wzorze na pomocnika.Nie wspominam także o rażących błędach interpunkcyjnych i ortograficznych. Radzę Ci pograć trochę dłużej na serwerze i potem złożyć podanie. Jak na razie jestem na NIE.