Dokładny nick w grze: MrTybnk Czy posiadasz range Vip/SVip: Nie, nie posiadam. Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: Mogę poświęcić 3-4h mojego czasu na potrzeby serwera. Ile masz lat: Mam 16 lat. Jak długo grasz w minecraft: W minecraft gram już ok. 3 lata Jak długo grasz na serwerze craftapple: 5 miesięcy Kto jest adminem: XInfiniterX Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: W żadnym przypadku. Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Owszem, niejednokrotnie. Czy znasz komendy CzatModeratora (wymień je): /kick nick <powód> Dlaczego ty: Otóż jestem 16 letnim programistą java/php/c++. Administrowałem już na wielu serwerach minecraft. Na serwerze mam dość długi staż, więc jestem zapoznany z regulaminami itp. Opisz siebie w kilku zdaniach: Jestem kreatywną osobą, która teraz idzie do 1 klasy liceum. Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: Póki co się jeszcze nie spotkałem z jakimś większym błędem Czy czytałeś/aś regulamin: Owszem Gdzie jest regulamin: W pierwszym forum, 3 dział. Czy czytałeś/aś dział ekipa: Oczywiście Jakie obowiązki ma CzatModerator: CzatModerator jest to zwyczajny gracz, pilnujący porządku na chacie, ma on obowiązek zgłaszać inne błędy moderatorom/administratorom.
@up Dałem namiar na regulamin, nie musi byc link Tam nigdzie nei pisze - Link do regulaminu, tylko gdzie się znajduje
Ok Regulaminu nie trzeba, Ale problem jest taki ze cię nie widziałem, To nie wiem jaką osobą Jestes i czy pomagasz, Nadal Wsztrzymam Się
Podanie fajne, ale gram od 2 miesięcy po ok 6-7h dziennie i nigdy Cię nie widziałem, więc nie wiem jak Twoja egzystencja na czacie wygląda.
Otóż, ja gram krócej, a znam niektóre błędy. Poza tym sceptycznie podchodzę do twojego stażu na serwerze ze względu na fakt, iż nigdy cię nie widziałam. Nie mniej jednak podanie nie jest kiepskie, więc życzę Powodzenia
Nie kojarzę Cię. albo jesteś wyjątkowo cichym człowiekiem albo mało bywasz na serwie.Niestety obie te zależności Ci nie sprzyjają.