Hejo. Na każdego kiedyś przychodzi czas, teraz przyszedł na mnie. Poprzednio, nie odeszłam, lecz zrobiłam sobie przerwę, teraz odchodzę i rezygnuję z Moderatora Ts3 z 100% pewnością. Chciałabym zostać, jednak jest to niemożliwe. Komputer zniszczył mi życie i będzie robił to nadal, jeśli się od niego nie oderwę raz na zawsze. Miałam szansę wygrać międzynarodowe zawody konne - zaprzepaściłam to, miałam szansę wygrać międzynarodowy konkurs i pojechać na wymianę szkolną do Australii zupełnie za darmo - zaprzepaściłam to, miałam szansę spotkać mojego idola, który pierwszy raz odwiedził Europę - zaprzepaściłam to. Rzeczy, które były dla mnie bardzo ważne, a je zaprzepaściłam jest wiele więcej, a wszystko właśnie przez komputer. Z Moderatora Ts3 rezygnuję na stałe, z kandydatury na Pomocnika Mc również. Być może w przyszłości znajdzie się dzień, kiedy wejdę sprawdzić jak ma się serwer i ludzie, z którymi spędziłam większość mojego wspaniałego Minecraftowego życia. Na samym końcu chciałabym podziękować Infiemu, Soni, Marcinkowi, Krukowi, Luckowi, Indianie, Gabi, Phantomowi, Blavckowi, Astarowi, Dakocie, LadyGirl, Nazilordowi, Abysussowi, Rotmiszczowi, niemamowi, Maryśce (która tak na prawdę była Panem, o imieniu podajże Paweł) i wielu innym, świetnym ludziom, za wspólną grę, rozmowy na Ts3, za wygłupy i kłótnie oraz wszystkie inne chwile na tym serwerze <3 Liczę, iż zrozumiecie moją decyzją Życzę wam miłego dnia i pamiętajcie, by komputer nie zniszczył wam życia, tak jak mi. Ps. Jeśli ktoś chciałby nadal utrzymywać ze mną kontakt na PW mogę podać fb, skype, bądź gg. Dzisiaj jest już 02.04, tak więc śmiało mogę powiedzieć PRIMA APRiLIS I gratulacje dla Wickeda, który jako pierwszy się tego domyślił, ale nie pisał tego publicznie, a na pw, by nie psuć mi (i innym zapewne też) zabawy c:
Szkoda,że odchodzisz :/ miło się z tobą rozmawiało ale życzę ci powodzenia w dalszym życiu żebyś,żebyś wpadała do nas co jakiś czas,żebyś już nigdy nie przepuściła takiej okazji już. Pozdrawiam do zobaczenia
Strasznie mnie zmotywowałaś do życia <3 Dopiero teraz zrozumiałam, że większość swojego życia zmarnowałam na komputer. Teraz za każdym razem, gdy będę tracić chęć do życia, będę to czytać <3