1.Kacper 2.GameShakyTv 3. ponad 2-3h 4.6.5.2005 5.ponad 7 lat pierwsza wersia czyli 2017.4. dzień nie pamiętam 6.ponad 1 rok grania niedługo czyli 2 miesięczy 2 lata 7.byłem juz karany raz na serwerze 8.nie posiadam premium 9.chce zmienić: żeby deszcz na spawnie nie padał bo mi do denerwuje może każdemu wkurzacz 10.pomocnik ma komendy /kick nick ile /mute nick ile ma tesz obowiązki pomagac innym graczami 11.chce miecz pomocnika pomagać graczami 12.wchodzie w konflink i pytam graczy o co chodzi i tam pisze że nie trzeba sie kłócic sie innymi 13. mam dobre umiejętność współpracy z ludźmi 14.jestem czasami niefajny ale zazwyczj jestem fajny w szkole mam dobrą opinię. Matmy jestem słaby ale to nic z komputerowych jestem bardzo dobry. Chodze do 6 klasy postawówki. Nie mam miłości swojego życia. kocham plastykie dobrze rysuje. 14.w minecraft podoba mi się, że można budować różne budynki są kocham zbierac ity ale w pvp jestem słaby ale udaje mi się bez seta zabiać innych 15. można mnie znaleść na skype podam w msg i karczmie 16.chciałbym mieć pomocnika bo widzie jak rzadko są ekipa tylko prawie często jest GepardsPL pozdrawiem ciebie