MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

na pomocnika

Discussion in 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' started by mati1x1, 19 September 2015.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. mati1x1

mati1x1 Użytkownik

Dokładny nick w grze: mati1x1
    Ile czasu możesz poświęcić serwerowi:4godz. max w wolne dni więcej
    Ile masz lat: Mam 14 lat
    Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu:Creative najbardziej czasem survival
    Jak długo grasz w Minecraft: Minecraft nie oszukuję od początku kwietnia czerwca
    Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: na craftapple gram od wtedy gdy zaczynałem grać
    Czy miałeś kiedyś tu bana: Nie miałem bana
    Czy pełniłeś podobną funkcje na innym serwerze: Z kolegami byłem Administratorem ale opuściłem ich
    Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je): /kick nick gracza powód
    Dlaczego Ty: Warto Pomagać Moderatorowi Pomocnikowi nawet ich nie ma czasem zawsze ostrzegam żeby nie spamili nie przeklinali
    Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Mam na Imię Mateusz pochodzę z Podlasia. Interesuję się fotografowaniem zajęć na których zdjęcia mi wychodzą zawsze mam pochwałę. Nie lubię piłki Nożnej lecz lubię Basen. Jestem spokojnym wrażliwym chłopakiem. Lubię spędzać dużo czasu na serwerze craftapple moim zdaniem najlepszy serwer świata tak ja go oceniam tak jak inni. Ze mną zawsze można się dogadać najbardziej lubię pomagać.
    Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?:
    1. Latanie na Lobby jak ma się lagi
    2. Krowy na spanie daje mleko
    3.Przechodzenie koniem przez ściany Survival
    Wymień kilku członków ekipy: _Zielony_ , Marcinek7 , XInfiniterX , ThreeEyedMaster
    Jakie obowiązki ma Pomocnik:
    1. Pomagać moderatorom w ogarnianiu czatu.
    2. Zgłaszać wszelkie problemy/usterki/bugi dla ViceAdministratora lub Administratora.
    3. Pomagać graczom w ich problemach, wyjaśniać działanie komend
    4. Uczestniczyć w życiu serwera/dyskusjach na forum.
    5. Być dyspozycyjnym (Wykonywać dodatkowe czynności, wskazane przez Vice/Administratora, Moda)

Reklama
  2. LikeThatBoss

LikeThatBoss Użytkownik

Podanie bez wzoru ( prefix )
    - Członkowie ekipy to mody i helperzy
    // Do Zamknięcia

3. mati1x1

mati1x1 Użytkownik

Ale Wytłumaczcie w czym problem? Starałem się a tu co do zamknięcia

4. Krata

Krata Użytkownik

Mi się tam podanie podoba. Przekonało mnie. :)
    Ode mnie masz TAK. >P

5. wickedskinner

wickedskinner Brodacz

W czym problem? Hmmm... Tak jak Marcinek wspomniał, nie zaznaczyłeś prefiksu przy składaniu podania. Wizualnie wygląda w porządku, ale jeśli zagłębimy się w treść podania, widać pewne niedociągnięcia. Może popełniłeś te błędy w związku z niedoczytaniem wnikliwie regulaminu, bądź po prostu jesteś trochę zmęczony, bo godzina już też niewczesna.

Fajnie, że interesujesz się fotografią, zdjęciami, ale mimo wszystko nie potrafię ułożyć sobie tego zdania tak jak ono powinno wyglądać. Przez to że interpunkcja kuleje, źle się czyta.

Dalej, w skład członków ekipy wchodzą wyłącznie modzi oraz pomocnicy.

Na koniec to co mnie zawsze w oczy kole: obowiązki pomocników. Dlaczego? Bo jeśli powołujemy się na inną stronę używamy funkcji zawarcia cytatu na forum. W przeciwnym wypadku wygląda to po prostu na skopiowane, wklejone z głównego wątku. Można było to zmienić, lub ubrać we własne słowa.

Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page