Imię:Witek Dokładny nick w grze:WH10 Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Najchętniej gram na serwerze survival 4,3 godzinny gram na creative a tam jestem z godzinne Data urodzenia: Urodziłem się 27.01.2002 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: 2010 i wersja minecrafta 1.1 Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: moje pierwsze wejście na CraftApple to około 2014 Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: nie byłem i nie chcem być Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie: nie i przepraszam że w tamtym podaniu skłamałem Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Prawie nic tylko zachowanie graczy i nie reklamowali serwerów Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: pomocnik musi uspokajać graczy i jak ktoś reklamuje serwer to daje mu upomnienie i zgłasza na forum Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: od zawsze chciałbym być pomocnikiem na takim serwerze jak CraftApple W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: za pytam się o co chodzi i spróbuje ich pogodzić Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak posiadam Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań Mam na imię Witek. Mam 13 lat, choć dobrze się uczę i jestem bardzo dobra z ortografii. Mój ulubiony sport to piłka nożna . Kocham kolor niebieski. Lubię pomagać ludziom i jestem miły i koleżeński. Dobrze się uczę matematyki i historii. Często nie raz otrzyjmuje dobre oceny w szkole ale trafi się zła ocena.Lubie czytać książki o przygodach mam 154 cm wzrostu.moje ulubione zwierzęta to wilki. Mieszkam w Lubnie chodze do pierwszej klasy gimnazjum.Mam dwie siostry i brata Siostra ma na imię Wiktoria ma lat11 druga siostra ma na imię Natalia i ma 6 lat brat ma na imię tomek i ma 2 latka nie raz w lato jedziemy na boisko i ja z bracszkiem gram i siostrami i lubie chodzić do szkoły. Mam psa którym chodzę na spacer piesek ma na imie Reksiu.W przyszłości chcę być Mechanikiem. Określ swoją dyspozycyjność: Na serwerze Craftapple jestem 5 godzinn Umotywowanie podania: Proszę dajcie mi ostatnią szanse obiecuje się poprawie przepraszam że zgapiłem podanie od _superliwia_ to był mój błąd tak to bym dostał już może wcześniej tą range pomocnika pozdrawiam całą ekipę serwera i czekam cierpliwie na odpowiedz myślę że dostane drugą szanse
1. Podanie mało czytelne 2. Bardzo słaba ortografia i interpunkcja 3. Słabo rozwinięte zdania 4. Na creative nie widuje cie a jeśli cię widzę to nic nie robisz 5. Gdy ktoś reklamuje serwer jako pomocnik powinieneś mu dać odrazu mute i kick a nie upomnienie 6. Nie odczekałeś miesiąca Jestem na NIE
Eeeee.... przepraszam bardzo, ale połowa podania została skopiowana. "Dobra" ? Nie stać Cię na własne podanie? Przykro mi, NIE
Nie skopiowałem wszystko pisałem sam i nic nie kopiowałem dajcie mi szanse lusia i ty Sznajper proszę dajcie mi szanse