Imię: Gabrysia 2. Dokładny nick w grze: naida520 3. Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: W grze przebywam od 4-5 godzin. Najchętniej jestem na serwerze Creative. 4. Data urodzenia: Urodziłam się 23.03.2004., aktualnie mam 11 lat a rocznikowo 12. 5. Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Rozpoczęłam grać w 2014 r. Aktualnie mam wersję Minecraft 1.8.9. 6. Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Zaczęłam grać na CA w 2014 w czerwcu. 7. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nigdy nie byłam karana na serwerze minecraft, ani na forum 8. Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie: Pełniłam podobną funkcję o ruchu 30 graczy online w szczycie. 9. Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: To oczywiste! Chciałbym, aby żaden z graczy nie używał Cenzury i nie przeklinał. 10. Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Pomocnik ma obowiązek : - Uczestniczyć w dyskusjach na forum, - Ogarniać czat, - Zgłaszać wszystkie bugi itp. do ViceAdministratora lub Administratora - Zgłaszać wszystkie bugi itp. do ViceAdministratora lub Administratora Pomocnik może korzystać z następujących komend: /kick nick - Wyrzuca gracza z serwera /mute nick - np. 24h, 10min, 7day 11. Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Chcę zostać pomocnikiem, ponieważ to fajne zajęcie na serwerze. Gdy nie ma na serwerze pomocnika, to wszyscy gracze: spamują, piszą przekleństwa, najczęściej u graczy pojawia się Cenzura. 12. W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Ocenię sytuację, uspokoje, graczy, powiem im czego nie powinni robić. 13. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Posiadam umiejętność współpracy. Zawsze jestem chętna do pomocy lub rozmowy. 14. Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Mam na imię Gabrysia i mam 11 lat (w tym roku 12). Z nauką nie jest dobrze Od 0 klasy potrafiłam pisać (nie za ładnie) Już od klasy 4 zaczełam pisać ładniej . Z ortografią nie jest za dobrze . Uwielbiam zwierzęta, najbardziej króliczki :*. Najczęściej gram w MovieStarPlanet i MineCraft (częściej w MineCrafta). Moim ulubionym sportem jest piłka ręczna. W przyszłości chcę zostać nauczycielką. 15. Określ swoją dyspozycyjność: Na serwerze gram w sumie ok. 4/5 godzi. 16. Umotywowanie podania: Uważam, że powinnam dostać posadę Pomocnika. Owszem, jestem jeszcze młoda, ale potafię grać dobra w Minecrafta, uspokoić innych oraz umiem rozmawiać na temat. Proszę nie czepiać się ortografii Pozdrawiam Wszystkich :*
Jestem na nie: * Nie odczekałaś miesiąca * Podanie słabe * "10. Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik:" - skopiowane z poradnika. * W podaniu są błędy stylistyczne, interpunkcyjne oraz ortograficzne. * Nie wypowiadasz się na forum. * Wczoraj Twoje zachowanie na serwerze było okropne. * Podanie bardzo krótkie * Podanie nie kompletne Pozdrawiam Kasia [hr] + DLACZEGO USUNĘŁAŚ WCZEŚNIEJSZE PODANIE?
Weeby ja cie wogóle nie znam. Podanie wcześniej pisałam ale je usunełam ponieważ było złe. HALLO JA MAM 12 LAT! Nadole napisałam Nie czepiać sie ortografii!
1.Podanie takie sobie 2. Rzadko widuję cię na serwerze, jeśli jesteś to się nie odzywasz 3. Trochę młoda ale no czasami młodsi są mądrzejsi 4. Bardzo słaba ortografia i interpunkcja, podanie nie wygląda ładnie 5. Punkt 10 „Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik” skopiowany 6. Słabo rozwinięte zdania Jestem na NIE
Jestem na NIE Nie odczekałaś miesiąca, często robisz spam na czacie, podanie widać, nie starałaś się. Życzę Ci powodzenia